Închide meniul

Reacţia lui Gabriel Tamaş, după ce Cosmin Achim ar fi pariat sume uriaşe pe echipa sa: „Ştiu că a avut această problemă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 martie 2023, 22:42

Reacţia lui Gabriel Tamaş, după ce Cosmin Achim ar fi pariat sume uriaşe pe echipa sa: „Ştiu că a avut această problemă!

Reacţia lui Gabriel Tamaş despre scandalul pariurilor în care este implicat Cosmin Achim

Gabriel Tamaş, în timpul unui interviu / Antena Sport

Reacţia lui Gabriel Tamaş, după ce Cosmin Achim ar fi pariat sume uriaşe pe echipa sa. Tamaş a fost coleg cu Achim la FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Tamaş a spus că ştia că Achim a avut probleme cu jocurile de noroc în trecut. Totodată, actualul fotbalist al Concordiei Chiajna a spus că nu a simţit nimic dubios pe vremea când era coleg cu Achim la Voluntari.

Reacţia lui Gabriel Tamaş, după ce Cosmin Achim ar fi pariat sume uriaşe pe echipa sa

Știu că, în trecut, a avut această problemă cu jocurile de noroc. Eu am și stat de vorbă cu el și, din auzite, se lăsase de patima asta. În teren, când am jucat lângă el, nu am simțit nimic ciudat. Și cred că, la experiența mea, dacă cineva nu e 100% sau dacă se întâmplă ceva cu el, mi-aș fi dat seama imediat. Și mă știți, cu siguranță nu aș fi ținut pentru mine, i-aș fi spus direct„, a spus Gabriel Tamaş pentru prosport.ro.

Cosmin Achim, prima reacție cu privire la scandalul de pariuri în care este implicat

Fostul fundaș al celor de la Petrolul, Cosmin Achim, a oferit prima reacție cu privire la scandalul de pariuri în care este implicat. Jucătorul a anunțat că este nevinovat și așteaptă rezultatul anchetei. Achim a precizat că nu ia în calcul să renunțe la cariera de fotbalist, indiferent de deznodământul investigației.

Cosmin Achim este anchetat de FRF după ce ar fi a pariat sume între 8.000 și 9.000 de lei pe meciuri din Liga 1, chiar și pe partidele propriei echipe, susține orangesport.ro. Achim ar fi desfășurat activitatea ilegală în strânsă legătură cu un clan interlop.

Reclamă

„Deocamdată, pot să spun că este o anchetă în desfășurare în acest caz și rămâne de văzut ce se va întâmpla. Eu mă consider nevinovat! Cum să mă retrag din fotbal? Nici vorbă de asta”, a spus Cosmin Achim, conform prosport.ro.

În perioada de mercato din această iarnă, Cosmin Achim a semnat cu Petrolul, dar „Lupii galbeni” i-au reziliat înțelegerea.

În ultimii cinci ani, acesta a fost sub contract cu FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

Liviu Ciobotariu, șocat după ce Cosmin Achim a ajuns să fie anchetat într-un scandal de pariuri

Lui Liviu Ciobotariu nu i-a venit să creadă când a aflat în ce scandal este implicat fostul său jucător. Cosmin Achim a evoluat la FC Voluntari în perioada decembrie 2018 – ianuarie 2023.

Ciobotariu spune că Achim va trebui să suporte consecințele, dacă va fi găsit vinovat de Comisia de Integritate din cadrul FRF.

„Am citit în presă. El nu mai este jucătorul nostru și a reziliat în această iarnă pentru a pleca la Petrolul. Am înțeles că se va face o anchetă. Sunt lucruri foarte grave în cazul în care se va dovedi adevărat ceea ce a făcut. În mod cert va trebui să plătească!

El nu a jucat aproape deloc cât am fost eu antrenor. De introdus l-am pus doar când nu am avut soluții. N-aș vrea să spun mai mult despre comportamentul lui. Eu nu m-am gândit niciodată că un jucător poate juca la pariuri contra echipei la care activează. Doar împarți cu colegii tăi vestiarul”, a declarat Liviu Ciobotariu, la conferința de presă premergătoare meciului FC Voluntari – FC Argeș.

Recomandări
  • Reacţia lui Gabriel Tamaş, după ce Cosmin Achim ar fi pariat sume uriaşe pe echipa sa
  • Tamaş spune că nu a simţit nimic ciudat

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și