Închide meniul

Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 26 aprilie 2024, 14:41

Reclamă
Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB

Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj

Gigi Becali / Hepta

Iată reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj. Patronul de la FCSB nu s-a ferit de cuvinte atunci când a vorbit despre situația fundașului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radunovic va intra, în vară, în ultimele 6 luni de contract cu FCSB. Având în vedere această situație, Neluțu Varga l-ar fi trecut rapid pe lista de transferuri a echipei sale pe fundașul din Muntenegru.

Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj

Totuși, Gigi Becali nu pare afectat de acest anunț. Patronul de la FCSB a ținut să menționeze că fundașul este liber să ia orice decizie dorește, atât timp cât regulamentul permite acest lucru.

„Dacă ar merge, să meargă. Dar nu discutăm despre asta, el nu poate să discute despre asta acum. El are până în decembrie, dar dacă vrea să meargă, să meargă! Fiecare om e liber să facă ce vrea.

Vrea la Cluj, se duce la Cluj dacă regulamentul permite. Eu fac oferta pe care cred că o fac, dar să nu vorbim că nu e regulamentar. Nu e regulamentar să vorbim astăzi, n-avem voie!”, a spus Becali, la fanatik.ro.

Reclamă

Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB

Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB. Managerul general de la echipa lui Gigi Becali nu are nicio emoție în ceea ce îl privește pe fundașul muntenegrean.

Risto Radunovic ar fi intrat pe radarul lui Neluțu Varga, care vrea să îi facă o echipă de titlu lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Contractul fundașului cu FCSB expiră în vară, iar patronul din Gruia l-ar putea aduce pe gratis la echipă.

Mihai Stoica a fost întrebat dacă crede într-o posibilă înțelegere secretă între Radunovic și CFR Cluj, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Cristi Bălgrădean, care a trădat-o pe FCSB pentru un transfer în Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialul roș-albaștrilor este de părere că fundașul are un caracter „mult prea frumos” pentru a face un asemenea lucru.

„N-a intrat în ultimele şase luni. Noi suntem în discuţii cu el. Suntem în discuţii, chiar o să încep, de fapt, discuţiile cu agentul lui. Nu ştiu, ştiu că până în iarnă e al nostru şi n-are cum să plece. Mi-e greu să cred că va da cineva o sumă mare de transfer pentru un jucător de 32 de ani, care e liber în iarnă.

Şi ce dacă!? Joacă la noi! La el nu se pune problema, el nu e Bălgrădean. Bălgrădean a semnat, n-a zis nimic şi a apărat la Botoşani, a comis-o şi am pierdut şansele la titlu. La Risto nu există riscul ăsta niciodată, are un caracter prea frumos şi sper să rămână, e extrem de important pentru noi în vestiar”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și