Închide meniul

Reacţia lui Gigi Becali, după Sepsi – FCSB 1-2: „Nu mi-a plăcut, aşa nu pot să ia campionatul!” Despre Adrian Şut: „E dirijor, dar nu a fost în apele lui!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 aprilie 2023, 12:00

Reclamă
Reacţia lui Gigi Becali, după Sepsi – FCSB 1-2: „Nu mi-a plăcut, aşa nu pot să ia campionatul! Despre Adrian Şut: „E dirijor, dar nu a fost în apele lui!

Reacţia lui Gigi Becali, după Sepsi - FCSB 1-2

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Reacţia lui Gigi Becali, după Sepsi – FCSB 1-2. Patronul de la FCSB a spus că nu este mulţumit de prestaţia echipei sale, deşi FCSB s-a impus în deplasarea de la Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB a spus că o cauză pentru jocul mai slab al echipei a fost şi prestaţia lui Adrian Şut, pe care patronul echipei îl consideră un adevărat „dirijor”.

Reacţia lui Gigi Becali, după Sepsi – FCSB 1-2

O echipă care vrea să ia campionatul când conduce nu trage de timp în ultimul sfert de oră. Asa nu pot să ia campionatul, asta o să se spun eu lor. Până acum spuneam că sunt cei mai valoroşi. Aşa este, avem valoare. Unii spun că este o echipă incomodă. Nu, este echipa de pe ultimul loc din playoff. Mingea trebuie să fie la noi, pe mine mă interesează posesia.

Am jucat cu Craiova, ne-a egalat, am zis ceva? Am jucat cu Farul, ne-a bătut, nu am zis nimic. De ce? Pentru că a fost mingea la noi. Când nu e mingea la noi, mie nu îmi convine. Aseară nu a fost mingea la noi. Am dat goluri pe valoare de jucători. O echipă valoroasă nu trebuie să rişte ca să ia campionatul. Eu nu cred că îi lipseşte nimic. Cred că îi lipseşte un fundaş central şi cred că un coordonator de joc. Aseară dacă nu a fost Şut în apele sale, echipa nu a mers. Nu am avut mijloc.Nu am avut dirijor. Pentru mine Şut e dirijor. Asta face Şut, dirijează echipa„, a spus Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

FCSB, marea câştigătoare a etapei: se apropie la un punct de CFR şi la 3 de Farul

FCSB a învins, în deplasare, cu 2-1 pe Sepsi Sf. Gheorghe şi este marea beneficiară a acestei etape de Liga 1. FCSB se apropie la un singur punct de CFR Cluj şi la 3 puncte de liderul Farul.

Reclamă

Etapa următoare FCSB întâlneşte în deplasare chiar campioana en-titre, CFR Cluj.

Meciul este unul extrem de important pentru ambele echipe, iar Compagno crede că FCSB ar putea câştiga. Atacantul italian este pe primul loc în clasamentul golgheterilor, cu 17 reuşite, fiind urmat în topul marcatorilor de către Marko Dugandzic, atacantul Rapidului, care are 16 reuşite.

Ajuns la acelaşi număr de goluri cu Lewandowski în acest sezon, Compagno a precizat la interviul de după Sepsi-FCSB 1-2 că pentru el e mai importantă victoria echipei decât titlul lui de golgheter.

Reclamă 4 / 0/3

„Era foarte important pentru noi să câştigăm, e foarte important să luăm puncte cu echipele din playoff. Am jucat cu o echipă bună, în a doua repriză am fost mult prea retraşi, dar foarte importante erau cele 3 puncte şi am câştigat.

campionatul, avem meci cu CFR. O să fie un meci foarte frumos şi o să fim pregătiţi pentru asta (n.r. pentru victorie). Ne pregătim pentru victorie, vedem ce se întâmplă. Mă interesează mai mult că a câştigat echipa decât că sunt eu golgheter.

(n.r.: despre Charalambous) Mi se pare foarte bun, împreună cu tot staff-ul muncim foarte bine şi ne pregătim pentru meciuri. Ne înţelegem în engleză cu el (n.r.: cu Charalambous)”, a declarat Andrea Compagno după victoria echipei sale, FCSB, contra lui Sepsi în deplasare.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” Vezi toate știrile
Citește și