Închide meniul

Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan

Alex Masgras Publicat: 15 aprilie 2024, 14:39

Reclamă
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan

Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan

Kyros Vassaras şi Luca Matei / Colaj Antena Sport & Hepta

Reacţia lui Kyros Vassaras a apărut a doua zi după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a venit cu precizări, după faultul comis de Josue Homawoo, care l-a băgat în spital pe jucătorul celor de la Poli Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şeful arbitrajului românesc a recunoscut că Ovidiu Haţegan a luat decizia greşită în momentul în care i-a dat doar cartonaş galben jucătorului de la Dinamo.

Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan

„Referitor la acidentarea gravă a jucătorului Luca Mihai, după un duel aerian pentru minge, ne exprimăm sprijinul și îi dorim o recuperare cât mai ușoară și rapidă. Având în vedere consecințele acestui duel, el trebuia considerat ca fiind un fault grosolan care pune în pericol siguranța jucătorului și sancțiunea disciplinară care se impunea era acordarea unui cartonaș roșu jucătorului dinamovist, Homawoo Josue Francis.

Mesajul nostru și instrucțiunile noastre către arbitri sunt de a proteja siguranța jucătorilor pe terenul de joc și de a-i elimina pe cei care, prin acțiunile lor, pun în pericol sănătatea și integritatea adversarilor. Acordarea unui cartonaș roșu nu este suficientă pentru a evita astfel de incidente regretabile, de aceea ne așteptăm și de la jucători să ia în considerare posibilele urmări ale acțiunilor lor atunci când atacă un adversar”, a declarat Kyros Vassaras, potrivit frf.ro.

A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony le-a arătat obrazul arbitrilor

Luca Mihai a ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben, după intrarea horror a lui Homawoo. În minutul 29 al meciului dintre Dinamo şi Poli Iaşi au avut loc momente de groază.

Reclamă

Luca Mihai a fost lovit direct în ceafă de Homawoo, iar jucătorul celor de la Poli Iaşi a rămas întins pe gazon. Imediat după lovitură, jucătorii celor două echipe şi Ovidiu Haţegan au făcut semne disperate către ambulanţă şi echipele medicale.

Minute bune, Luca Mihai a primit îngrijiri medicale pe teren, după care a fost urcat pe targă de medici şi urcat în ambulanţă. Jucătorul celor de la Poli Iaşi a fost surprins cu o mască de oxigen.

După ce Luca Mihai a fost urcat în ambulanţă, Ovidiu Haţegan a luat şi decizia din teren în ceea ce îl priveşte pe Homawoo. Centralul din Arad i-a arătat cartonaşul galben jucătorului de la Dinamo, lucru care i-a şocat pe cei de pe banca lui Poli Iaşi.

Reclamă 4 / 0/3

Uimiţi de decizia arbitrului, cei din staff-ul moldovenilor au încercat să primească explicaţii. Marius Onofraş a fost cu stăpânit cu greu chiar de antrenorul Tony Da Silva. Chiar dacă a fost mai calm, antrenorul ieşenilor le-a arătat obrazul oficialilor.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și