Închide meniul

Reacția lui Marius Șumudică, când a aflat că Florin Niță negociază cu Dan Șucu: „Are ofertă de 700.000 de euro pe an!”

Publicat: 27 iunie 2024, 15:51

Reclamă
Reacția lui Marius Șumudică, când a aflat că Florin Niță negociază cu Dan Șucu: „Are ofertă de 700.000 de euro pe an!

Reacția lui Marius Șumudică, când a aflat că Florin Niță negociază cu Dan Șucu

Florin Niță și Marius Șumudică / Colaj Profimediaimages

A apărut reacția lui Marius Șumudică, după ce s-a aflat că Florin Niță negociază cu Dan Șucu pentru a veni la Rapid. Titularul dintre buturile naționalei României ar putea reveni în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul portar al FCSB-ului este dorit de Dan Șucu și Nei Lennon în Giulești. Dacă va accepta, se va lupta cu Marian Aioani pentru postul de titular. El l-a ținut pe bancă la națională pe fostul goalkeeper al Rapidului, Horațiu Moldovan.

Reacția lui Marius Șumudică, când a aflat că Florin Niță negociază cu Dan Șucu

Marius Șumudică anunță că sunt șanse minime ca Niță să îmbrace tricoul Rapidului. Eroul României de la EURO 2024 are o ofertă uriașă din Turcia. Poate ajunge să câștige chiar și 700.000 de euro pe sezon.

I-a făcut Gaziantep ofertă pe doi ani, din ce informații am eu. În jur de 500.000 de euro, cu bonusuri, pe an. Cred că ajunge la 6-700.000 de euro, ceea ce cred că Rapidul nu poate să plătească.

Niță este un tip sufletist, căruia îi lipsește foarte mult familia. Mai sunt și 3-4 echipe din Arabia Saudită care n-au primit bugetul de la guvern. Vor face oferte. Nu s-au făcut oferte clare, sunt sigur că va avea oferte.

Reclamă
Reclamă 4

Din informațiile mele din Arabia Saudită, se învârt la cel puțin 900.000 – 1.100.000 milioane de euro pe an”, a declarat Marius Șumudică la fanatik.ro.

Florin Niţă şi-a încheiat contractul cu Gaziantep, în această vară. Portarul a fost titular indiscutabil la formaţia din prima ligă turcă, în stagiunea precedentă.

Mircea Lucescu: „Niță va avea oferte, cu siguranță!”

Şi Mircea Lucescu a fost întrebat despre un posibil transfer al lui Florin Niţă, după EURO 2024. „Il Luce” a avut doar cuvinte de laudă la adresa portarului de 36 de ani.

Reclamă

Va avea oferte, cu siguranță. Sunt multe echipe care își iau un portar pentru 2-3 ani. El poate, la cum arată. Orice transfer de jucători de nivelul asta, care în acest Campionat European au făcut niște pași importanți în acești ani, într-o echipă criticată de foarte multă lume, au crescut de la meci la meci, valoarea lor s-a dublat”, a declarat Mircea Lucescu, conform sursei menţionate anterior.

În Liga 1, Florin Niţă a reuşit să câştige două titluri alături de FCSB, în 2014 şi în 2015. Acesta a fost vândut ulterior de roş-albaştri în Sparta Praga, în schimbul sumei de 1,35 milioane de euro.

Florin Niţă nu este singurul „tricolor” care ar putea ajunge la Rapid, după EURO 2024. Giuleştenii au pus ochii şi pe Adrian Rus, cu care poartă negocieri.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24 29 iun.

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și