Închide meniul

Reacția oficialilor FC U Craiova 1948, după ce doi jucători au fost arestați preventiv: „Idei de adolescenți!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 noiembrie 2022, 15:56

Reacția oficialilor FC U Craiova 1948, după ce doi jucători au fost arestați preventiv: „Idei de adolescenți!

Doi jucători de la FC U Craiova 1948 au fost arestați preventiv

Doi jucători de la FC U Craiova 1948 au fost arestați preventiv / Hepta

A apărut reacția oficialilor FC U Craiova 1948, după ce doi jucători au fost arestați preventiv. Marcel Pușcaș a confirmat vestea că Andrei Cătălin Albu (18 ani) şi Jesus Eduardo Sperlea (16 ani), ambii legitimaţi la echipa patronată de Adrian Mititelu, au amenințat cu bătaia trei adolescenți cu vârste între 13 și 15 ani și le-au luat banii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi jucători din Bănie au fost reținuți de magistrații Judecătoriei Craiova, joi, care au dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Reacția oficialilor de la FC U Craiova 1948, după ce doi jucători au fost arestați preventiv

Marcel Pușcaș, președintele FC U Craiova 1948, a anunțat că informația este adevărată.

„Da, este adevărat! Azi am aflat ceea ce s-a întâmplat! Idei de adolescenți, ce să spui… cei de la Poliția Craiova știu mai multe detalii”, a declarat Marcel Pușcaș, pentru Prosport.

În prezent, Cătălin Albu și Jesus Eduardo Sperlea evoluează la echipa secundă de la FC U Craiova 1948. În urma incidentului respectiv, cei doi au lipsit de la ultimul meci al oltenilor, cu  Progresul Segarcea, din Liga a 4-a.

Reclamă

Cătălin este fratele luI Dragoș Albu (21 de ani), mijlocașul de la prima echipă a oltenilor.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Secției 4 Poliție Craiova, în noaptea de 16/17 noiembrie a.c., i-au identificați pe cei doi tineri bănuiți de comiterea celor trei infracțiuni, respectiv un tânăr de 18 ani, din comuna Oprișor, județul Mehedinți și un minor de 16 ani, din municipiul Craiova.

Cei doi au fost conduși la audieri, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, arată în comunicatul Poliției Dolj.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și