Închide meniul

Reacția rapidiștilor după ce Gigi Becali a făcut propunerea „FCSB – CFR Cluj în Giulești”. Ce au spus liderul galeriei și administratorul stadionului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 mai 2022, 15:29

Reacția rapidiștilor după ce Gigi Becali a făcut propunerea „FCSB – CFR Cluj în Giulești. Ce au spus liderul galeriei și administratorul stadionului

Cameră secretă descoperită la stadionul din Giuleşti

Stadionul din Giuleşti/ Hepta

Gigi Becali a anunțat că ia în calcul să facă o cerere pentru ca meciul FCSB – CFR Cluj, din ultima etapă din play-off, să se joace în Giulești. Reacția rapidiștilor n-a întârziat să apară. Liderul galeriei Rapidului a declarat că Giuleștiul este „un stadion făcut din bani publici, unde poate să joace oricine”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, care are șanse mari să se dispute cu trofeul pe masă, rămâne în continuare fără locație stabilită. Gigi Becali vrea ca „finala” pentru titlu să se joace pe Ghencea. Dacă nu va primi acceptul din partea MApN, patronul FCSB își va încerca norocul în Giulești.

Reacția liderului galeriei Rapidului, după ce Gigi Becali a făcut propunerea „FCSB – CFR Cluj în Giulești”

„Mă gândesc să vorbesc cu Mustață (n.r. – liderul galeriei FCSB), să vorbească cu șefii de galerie de la Rapid. Că dacă se înțeleg ei între ei, nu e niciun fel de problemă.”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Reacția rapidiștilor n-a întârziat să apară. Liviu Ungurean, liderul galeriei giuleștene, a spus că fanii alb-vișinii nu se pot opune unui posibil meci între FCSB și CFR Cluj pe noul lor stadion.

„Nu e problema noastră, a galeriei, ce evenimente se desfășoară pe stadionul Giulești, care e construit din bani publici. Treaba noastră e să încurajăm echipa la fiecare meci.

Reclamă

Nu trebuie să mă sune Mustață pe mine. Nu e treaba noastră ce vor Mustață și Gigi. Noi nu ne putem implica într-o asemenea problemă. Există o lege și sunt persoane abilitate care se ocupă cu stadion. Ei nu pot da cu piciorul banilor. Dacă cineva vrea să organizeze un eveniment pe acest stadion, nu e problema noastră. Nu ne interesează.

Noi suntem galeria Rapidului și datoria noastră este să susținem echipa la toate evenimentele. Nu e problema noastră cine vrea să joace pe Giulești. Nu ne putem opune.

E un stadion făcut din bani publici și poate să joace oricine. Asta ar trebui să înțeleagă și cei de la CSA Steaua. Stadionul trebuie întreținut și pentru asta e nevoie de bani. Iar pentru bani e nevoie să se organizeze evenimente.”, a spus Liviu Ungurean, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus administratorul stadionului Giulești despre propunerea lui Gigi Becali

Mugur Bolohan, administratorul noului stadion din Giulești, a anunțat că momentan nu există vreo cerere pentru disputarea meciului dintre FCSB și CFR Cluj în „casa” Rapidului. Varianta respectivă, propusă de Gigi Becali, va fi analizată de conducerea Rapidului.

„În momentul de față nu avem nicio cerere în ceea ce privește închirierea stadionului pentru meciul FCSB – CFR Cluj.

Nu vă pot spune acum, dar bineînțeles, dacă se va înainta o cerere, aceasta va fi discutată în cadrul conducerii clubului și se va lua o decizie.”, a declarat Mugur Bolohan, pentru playsport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și