Închide meniul

Replica lui Mihai Stoica, după ce Gigi Becali a criticat jocul echipei din derby-ul cu Dinamo: „Puteţi să spuneţi că bat câmpii!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 noiembrie 2023, 10:04

Reclamă
Replica lui Mihai Stoica, după ce Gigi Becali a criticat jocul echipei din derby-ul cu Dinamo: „Puteţi să spuneţi că bat câmpii!

Replica lui Mihai Stoica, după ce Gigi Becali a criticat jocul echipei din derby-ul cu Dinamo

Gigi Becali şi Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / Hepta

Replica lui Mihai Stoica, după ce Gigi Becali a criticat jocul echipei din derby-ul cu Dinamo. Patronul de la FCSB s-a arătat deranjat de maniera de joc a echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a spus că problemele au apărut în jocul echipei după ce s-a accidentat Vlad Chiricheş. Mihai Stoica îl consideră pe fundaş liderul care dă un echilibru echipei.

Replica lui Mihai Stoica, după ce Gigi Becali a criticat jocul echipei din derby-ul cu Dinamo

„Noi avem probleme, în primul rând, din cauza faptului că lipseşte Chiricheş. Puteţi să spuneţi că bat câmpii. Este extrem de important să ai un jucător care să-ţi dea echilibru, să fie lider”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea lui Vlad Chiricheș

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri despre starea lui Vlad Chiricheș. Oficialul de la FCSB a vorbit despre operația la care a fost supus fundașul, în Finlanda. Fostul jucător de la Cremonese a suferit o ruptură musculară, așa că singura alternativă pe care a avut-o a fost aceea de a fi supus unei intervenții chirurgicale, pentru a putea reveni mai repede pe teren.

Managerul general al celor de la FCSB a dezvăluit faptul că Vlad Chiricheș s-a operat cu succes în Finlanda și că va începe procesul de recuperare, pentru a fi apt de joc în cel mai scurt timp posibil.

Reclamă

„Eu nu am fost la bază săptămâna asta, m-am ocupat de nişte probeme. Ideea e că am vorbit doar cu Flavian Arămitu, medicul nostru care a fost în Finlanda cu Chiri (n.r. – Vlad Chiricheş) şi mi-a zis că operaţia a decurs foarte bine.

Altceva nu ştiu. Nici nu ai ce să ştii altceva pentru că începe recuperea. Nu, aici face recuperarea. Poţi face recuperarea unde vrei. Înainte, toată lumea mergea la Bologna. Nu există repaus total la nicio operaţie”, a spus Mihai Stoica.

Internaţionalul de 34 de ani a bifat doar șapte meciuri la FCSB, după transferul din vară. Fundașul s-a accidentat în duelul cu UTA, și a fost înlocuit imediat în primul 11 de către Siyanbonga Ngezana.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act Vezi toate știrile
Citește și