Închide meniul

Revenire importantă în lotul FCSB-ului! Mihai Stoica a făcut anunţul: „Sunt şanse foarte mari”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 noiembrie 2022, 9:07

Revenire importantă în lotul FCSB-ului! Mihai Stoica a făcut anunţul: „Sunt şanse foarte mari

Mihai Stoica, o nouă ironie la adresa lui Lucian Burchel

Mihai Stoica, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Mihai Stoica a anunţat o revenire importantă în lotul FCSB-ului. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că Iulian Cristea va reveni la antrenamentele echipei, după pauza competiţională ce va urma în această lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iulian Cristea nu a mai evoluat de la începutul lunii iunie, atunci când s-a accidentat într-o partidă pentru echipa naţională. Fundaşul a fost unul dintre jucătorii de bază ai FCSB-ului în sezonul trecut.

Mihai Stoica anunţă o revenire importantă în lotul FCSB-ului

Mihai Stoica a declarat că FCSB-ul se confruntă cu probleme la nivelul apărării, iar acestea se pot remedia odată cu revenirea lui Iulian Cristea. Fundaşul a fost operat, şi a avut un proces de recuperare ce a durat câteva luni. MM a dezvăluit că stopperul de 28 de ani „arată din ce în ce mai bine”, şi ar putea reveni pe teren după pauza competiţională de la finalul acestei luni.

„Problemele noastre sunt tot în compartimentul defensiv. Ne-ar mai trebuie un jucător în centru. Totuşi, Cristea arată din ce în ce mai bine. Sunt şanse foarte mari ca după perioada de pauză el să fie integrat deja cu echipa”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În sezonul precedent, Iulian Cristea a evoluat în 35 de partide pentru FCSB, marcând 2 goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 3 reuşite. Fundaşul a fost transferat de FCSB în februarie 2019, de la Gaz Metan Mediaş.

Reclamă

Mihai Stoica a dezvăluit marea diferenţă dintre Nicolae Dică şi Mihai Pintilii

Mihai Stoica a dezvăluit marea diferenţă dintre Nicolae Dică şi Mihai Pintilii. Declaraţiile lui Nicolae Dică au fost făcute în contextul în care Andrei Cordea a spus că a simţit pentru prima dată că la FCSB este o familie la scurt timp după plecarea lui Nicolae Dică.

Mihai Stoica a spus că, pe undeva, e normal ca jucătorii să se simtă mai relaxaţi cu Mihai Pintilii pentru că Dică este un tip mai sobru.

„Dică e un tip mai sobru şi mai… nu prea e genul care să conducă antrenamentul cu zâmbetul pe buze.

Reclamă 4 / 0/3

Pintilii e puţin diferit, abia vine din iarbă. Dică e un tip mai riguros, nu rigid, nu aş putea spune că e polemic… ţine de personalitatea fiecăruia, nu e un tip spumos, glumeţ, carismatic. E un tip serios, sobru şi care încearcă să conducă cu mână de fier. Unii apreciază, alţii nu apreciază. Sunt antrenori foarte duri care au făcut performanţe şi sunt antrenori care au făcut altfel performanţe. Nu există un manual pentru antrenorul ideal„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și