Închide meniul

Revenire importantă la FCSB! Cum ar putea arăta primul 11 pe care îl va trimite în teren Elias Charalambous la meciul cu Sepsi

Bogdan Stănescu Publicat: 16 martie 2024, 14:46

Reclamă
Revenire importantă la FCSB! Cum ar putea arăta primul 11 pe care îl va trimite în teren Elias Charalambous la meciul cu Sepsi

Revenire importantă la FCSB! Cum ar putea arăta primul 11 pe care îl va trimite în teren Elias Charalambous la meciul cu Sepsi

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Revenire importantă la FCSB! Siyabonga Ngezana va putea fi introdus în teren de către Elias Charalambous la meciul cu Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Sepsi se dispută mâine, de la ora 21:00, pe Arena Naţională. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Revenire importantă la FCSB! Cum ar putea arăta primul 11 pe care îl va trimite în teren Elias Charalambous la meciul cu Sepsi

Iată cum ar putea arăta echipa pe care o va trimite în teren, cu Sepsi, Elias Charalambous:

De partea cealaltă, Sepsi va avea parte de o absenţă uriaşă. Marius Ştefănescu, jucător dorit în trecut de FCSB şi Rapid, nu va juca împotriva „roş-albaştrilor”.

Ce spunea Dioszegi despre absenţa lui Ştefănescu la meciul cu FCSB

Patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, a negat vehement că Marius Ştefănescu ar fi luat intenţionat galben pentru a nu juca împotriva echipei lui Gigi Becali.

Reclamă

„Ștefănescu e suspendat din cauza cartonașelor galbene. Din păcate n-a reușit să joace nici data trecută cu FCSB. Asta e soarta.

La asta mă gândeam și eu, dar sunt sigur că Ștefănescu e un jucător cu caracter și știu că nu face el dinadins. La asta mă gândeam, că ceilalți o să spună, ca și data trecută, că Ștefănescu nu joacă cu FCSB. Că n-a vrut să joace, că vrea să meargă la FCSB.

Nu. Ștefănescu vrea să meargă cu noi, mai are 2 ani de la vară încolo. Din cauza presiunii care a fost la Petrolul, asta e, a primit un cartonaș galben. Bag mâna în cuptor pentru el”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de FCSB – Sepsi: „Nu plângem după o înfrângere”

Elias Charalambous a transmis un mesaj de luptă înainte de FCSB – Sepsi. Liderul din Liga 1 se pregăteşte pentru primul meci din play-off. Partida de pe Arena Naţională cu Sepsi va fi şi prima pentru formaţia de pe primul loc după umilinţa din ultima etapă a sezonului regulat.

Rapid s-a impus atunci cu 4-0, dar echipa lui Cristiano Bergodi s-a încurcat vineri seară, când a pierdut pe teren propriu cu Farul, scor 1-2. Acum, FCSB se poate distanţa de giuleşteni la 7 puncte.

Charalambous este convins că echipa sa va arăta altă faţă în meciul cu Sepsi, dar cere sprijinul fanilor. Anrtenorul cipriot este de părere că meciul cu Sepsi reprezintă momentul perfect pentru jucătorii săi să se trezească şi să facă încă un pas către titlu.

Sunt sigur că jucătorii vor reacționa”

„Primul meci din play-off, jucăm cu Sepsi mâine. Trebuie să arătăm o reacție. Sunt sigur că jucătorii vor reacționa pentru a lua cele trei puncte. Avem nevoie de sprijinul fanilor mai mult decât oricând, pe parcursul celor 90 de minute.

Cel mai bun mod de a începe play-off-ul este cu o victorie. Cred că jucătorii mei vor arăta o reacție pentru a lua cele trei puncte.

E fotbal și niciodată nu știi care va fi rezultatul. Nu plângem. Suferim după înfrângere (n.r. după înfrângerea cu Rapid), dar e normal să câștigi sau să pierzi meciuri.

După o înfrângere e o bună oportunitate să ne trezim. Nu plângem după o înfrângere”, a declarat Elias Charalambous, înaintea meciului cu Sepsi.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și