Închide meniul

Revine varianta Nicolo Napoli la FC U Craiova 1948: „Antrenorul care bifează cele mai multe căsuțe din contract”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 31 august 2023, 14:38

Revine varianta Nicolo Napoli la FC U Craiova 1948: Antrenorul care bifează cele mai multe căsuțe din contract”

Revine varianta Nicolo Napoli la FC U Craiova 1948

Nicolo Napoli / Facebook FC U Craiova 1948

Revine varianta Nicolo Napoli la FC U Craiova 1948. Tehnicianul italian a fost recomandat, din nou, pe banca echipei patronate de Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a rămas fără antrenor după despărțirea de Nicolae Dică. Acesta a fost dat afară de către patronul echipei după doar o lună petrecută în Bănie. Recent, oltenii nu au avut noroc nici cu negocierile cu Marius Șumudică, care nu a fost de acord cu anumite clauze din contract.

Revine varianta Nicolo Napoli la FC U Craiova 1948. Mircea Bornescu îl consideră pe italian cea mai bună variantă pentru Adrian Mititelu

Fostul portar Mircea Bornescu este de părere că Nicolo Napoli ar reprezenta o opțiune bună pentru banca echipei lui Adrian Mititelu. Acesta și-a motivat declarația prin menționarea faptului că tehnicianul corespunde cel mai bine cerințelor impuse de conducerea de la FC U Craiova 1948.

„Sigur se încearcă aducerea unui antrenor, dar unul care să accepte condițiile clubului. Să accepte și contractul, dar și colaborarea cu preparatorul fizic și oamenii din staff.

(n.r. despre revenirea lui Napoli) Niciodată să nu spui niciodată. Mai ales în fotbal. Napoli este antrenorul care bifează cele mai multe căsuțe din contractul pus la dispoziție de U Craiova 1948. Cei din club știu mai bine cum lucrează Nicolo.

Reclamă

Cât timp a fost el acolo, echipa a avut rezultate bune și mereu a scos echipa din probleme. Are un ochi bun la jucători, are și puțină șansă”, a spus Mircea Bornescu, potrivit digisport.ro.

Totuși, patronul echipei din Bănie a declarat, în urmă cu ceva timp, că Nicolo Napoli nu va mai reveni pe banca echipei sale. În cariera sa, antrenorul italian s-a aflat la FC U Craiova 1948 în 9 mandate diferite. Acestea au fost: decembrie 2003 – martie 2004, octombrie 2007 – mai 2009, ianuarie – aprilie 2011, aprilie – iunie 2011 (din poziția de director tehnic), iulie 2013 – februarie 2014, octombrie 2019 – mai 2019, august – octombrie 2020, ianuarie – iunie 2022 și noiembrie 2022 – mai 2023.

Pe lângă echipa din Bănie, în cariera sa de antrenor, Nicolo Napoli le-a mai pregătit pe: Moncalieri, Vado, Orbassano, FC Brașov, Astra, Turnu-Severin și pe Poli Iași. Un lucru interesant este că în palmaresul acestuia nu se regăsește, până în momentul de față, niciun trofeu. Singurele reușite le-a avut în cariera de fotbalist. Atunci a reușit să câștige o Cupă UEFA și o Cupă a Italiei, alături de Juventus, în sezonul 1989/1990.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu transferă un fost campion al României

Potrivit gsp.ro, Bogdan Ţîru este în negocieri avansate cu Mititelu şi ar putea ajunge la gruparea din Bănie. Fundaşul de 29 de ani nu este pe placul lui Andrea Mandorlini şi are zilele numărate la CFR Cluj.

De Ţîru s-a interesat şi Sepsi, dar se pare că FC U Craiova 1948 va fi viitoarea sa echipă. Directorul general al covăsnenilor, Attila Hadnagy, a confirmat că Bogdan Ţîru este pe placul lui, dar sursa citată anterior anunţă că Liviu Ciobotariu nu îl doreşte.

Prin urmare, jucătorul cotat la 300.000 de euro are drum liber spre Craiova lui Mititelu. Mutarea ar urma să aibă loc până luni, când se termină perioada de mercato. FC U are cea mai slabă defensivă din Liga 1. În ultimele două meciuri a primit, în total, 9 goluri! În total, Robert Popa a scos mingea din propria poartă de 18 ori în cele 7 etape din campionat.

„Probabil că săptămâna asta semnăm cu doi fundași centrali pentru a rezolva problemele din apărare. Unul dintre ei este român, iar celălalt străin. Sunt jucători buni. Trebuie să aducem doi fundași de urgență, pentru că nu există chimie între actualii stoperi”, a recunoscut Mititelu Jr. pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și