Închide meniul

Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 aprilie 2024, 18:52

Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog! Reacţia de ultim moment a clubului

Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog

Alexandru Uţiu, în timpul unui antrenament/ Facebook

Au apărut rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, care a fost depistat pozitiv la testul anti-drog. Alexandru Uţiu, portarul de la Hermannstadt, a fost oprit de Poliţie în urmă cu aproape două săptămâni, iar astăzi s-a aflat că rezultatul pozitiv de atunci a fost unul eronat şi acesta nu a consumat substanţe interzise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la Hermannstadt au făcut anunţul despre Alexandru Uţiu, confirmând astfel că portarul nu a consumat substanţe interzise.

Rezultatele analizelor jucătorului din Liga 1, depistat pozitiv la testul anti-drog

Alexandru Uţiu a efectuat analize suplimentare, pentru a demonstra faptul că nu a consumat nimic şi că testul anti-drog, la care a ieşit pozitiv, a fost unul greşit. Rezultatele au confirmat faptul că acesta nu avea substanţe interzise în sânge, un laborator din Sibiu efectuând recoltându-i analize goalkeeper-ului sibienilor.

Hermannstadt a postat un comunicat prin care a anunţat ce se întâmplă cu Alexandru Uţiu. Rezultatele testului efectuat de Poliţie au fost eronate, astfel că portarul şi-a primit înapoi permisul de conducere, care i-a fost suspendat iniţial.

„Avem vești bune despre un tânăr și talentat goalkeeper! Rezultatele analizelor suplimentare efectuate la un laborator de specialitate în cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu au confirmat faptul că Alexandru Uțiu nu a avut în sânge substanțe interzise sau, pe românește, nu a consumat droguri, așa cum s-a presupus în urma testării cu un aparat de tip drugtest, efectuată de polițiștii rutieri pe A1 cu câteva zile în urmă.

Reclamă

Urmarea? Alex și-a primit înapoi permisul de conducere reținut în prealabil și are acum o întâmplare pe care o va putea povesti mereu prietenilor și apropiaților săi!”, au transmis cei de la Hermannstadt, pe conturile oficiale de socializare.

Alexandru Uţiu este portarul de rezervă de la Hermannstadt, bifând doar 20 de minute în acest sezon în poarta sibienilor, într-un meci din Cupa României.

Alexandru Uțiu, portarul lui Hermannstadt, a fost depistat pozitiv la testul anti-drog

Alexandru Uțiu, portarul lui Hermannstadt, a fost depistat pozitiv la testul anti-drog, după ce a fost oprit de Poliţie pe autostradă. Totul a fost confirmat de clubul sibian.

Reclamă 4 / 0/3

Comunicatul emis de Hermannstadt susţine că un jucător al sibienilor ar fi fost depistat pozitiv cu Benzodiazepină. Ora de Sibiu anunţă că jucătorul în fapt este Alexandru Uţiu.

„Demers de transparență. Referitor la ultimele articole apărute în presă, A.F.C.Hermannstadt vă transmite următoarele:

– fotbalistul FCH a fost oprit și apoi testat de polițiștii rutieri joi, 4 aprilie, în jurul orei 15:00, în timp ce se afla în trafic cu mașina personală;

– potrivit spuselor acestuia, rezultatul testării cu etilotestul a fost 0, însă la testarea pentru alte substanțe rezultatul a fost unul pozitiv- se pare că substanța respectivă (Benzodiazepină) este una care se regăsește în medicamente

– potrivit fotbalistului nostru, acesta nu ar fi consumat nici un medicament sau o substanță interzisă

– potrivit fotbalistului nostru, acesta nu ar fi consumat nici un medicament sau o substanță interzisă

– fotbalistul nostru a contestat rezultatul testării respective și așteaptă acum cu încredere rezultatul unei alte testări efectuate la un laborator de specialitate”, a scris Hermannstadt.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și