Închide meniul

Rică Răducanu îl critică dur pe Cristiano Bergodi: „Mai bun era Șumudică. E rapidist de-al nostru”

Bogdan Stănescu Publicat: 9 august 2023, 13:19

Reclamă
Rică Răducanu îl critică dur pe Cristiano Bergodi: „Mai bun era Șumudică. E rapidist de-al nostru

Rică Răducanu îl critică dur pe Cristiano Bergodi

Rică Răducanu, pe stadion / Hepta

Rică Răducanu îl critică dur pe Cristiano Bergodi. Fostul portar al Rapidului e nemulţumit de antrenorul italian şi crede că Marius Şumudică s-ar fi descurcat mai bine dacă ar fi fost numit principal la echipa din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid are un început dezamăgitor de campionat. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi e pe locul 8 în Liga 1, cu 5 puncte obţinute din 4 partide.

Rică Răducanu îl critică dur pe Cristiano Bergodi

Mă enervează ce joacă ei, cu pasele astea înapoi, nu știu cine i-a învățat. Ei nu știu ce se vrea la Rapid, ce așteaptă oamenii?! Și Bergodi ăsta, dacă e așa mare antrenor, de ce nu-și găsește echipă prin Italia, măcar prin liga B? Tot vine pe aici, ocupă locul alor noștri șă-și ia niște bani. Nu-mi place.

De ce-o fi schimbat el jumătate de echipă după meciul cu Botoșani, nu înțeleg! Poate că mai bun era Șumudică. E rapidist de-al nostru, crescut aici, la noi în cartier. Și nici nu cred că cerea prea mulți bani, că o fi făcut deja destui pe unde o fi fost”, a declarat Rică Răducanu pentru gsp.ro.

Rică Răducanu susţine că Rapid nu are nicio şansă la titlu şi se teme chiar de retrogradare!

Reclamă
Reclamă 4

Eu le-am mai zis prietenilor, înainte să înceapă sezonul: să fim mulțumiți dacă o să fim bine după primele 5-6 etape, cu echipa asta! Acum, mă tot gândesc să se termine campionatul ăsta odată, să scăpăm cu bine, să nu retrogradăm. Nu e glumă, dacă o mai ținem câteva etape așa, e groasă! Ce titlu?!”, a mai afirmat fostul portar al Rapidului.

Marius Şumudică, analiză dură a Rapidului: „Echipă lentă, cu jucători supraponderali!”. Avertisment pentru Cristiano Bergodi

Marius Şumudică a făcut o analiză dură a Rapidului, după startul de sezon ratat al alb-vişiniilor. Echipa din Giuleşti tocmai a suferit prima înfrângere stagională, cu FC Voluntari, scor 1-2. Jucătorii lui Cristiano Bergodi au ajuns pe locul 8 în Liga 1, după primele patru etape.

Şumudică a fost pe lista scurtă de antrenori doriţi la Rapid, după plecarea lui Adi Mutu. Şefii din Giuleşti au ales să îl aducă pe Cristiano Bergodi, motiv pentru care „Şumi” s-a înfuriat şi a anunţat că va semna cu o rivală pentru a îi lăsa pe rapidişti fără titlu.

Reclamă

Fostul jucător şi antrenor al Rapidului i-a transmis un avertisment lui Cristiano Bergodi. Crede că italianul pierde vestiarul, după ce a făcut 5 modificări în echipa de start în meciul Rapid – FC Voluntari. Nemulţumit de rezultatul de la pauză, Bergodi a efectuat cinci schimbări până în minutul 62.

Rapid bate pasul pe loc, pierde puncte cu echipe de mijlocul clasamentului. Aceste puncte pierdute vor conta pe viitor. De câte ori vorbesc de FCSB, lumea spune că mă propun. Cred că ce am făcut pentru Rapid, am fost jucător acolo, îmi dă dreptul de a vorbi.

Ieri, Rapidul, pe mine m-a surprins. Abordarea acestui joc… mi s-a părut o echipă lentă, cu unii jucători supraponderali şi care pe atacul poziţional are mari probleme. Echipă care face 600 de pase, aproape o ajunge pe City, dar 300 sunt între fundaşii centrali. L-aţi văzut pe Drăghia? Are 7 kilograme în plus, zici că e la ‘old-boys’.

„Din punctul meu de vedere este un start dezastruos”

Rapid câştigă un punct cu Sepsi, acasă, cu un gol anulat eronat. O bate la Mediaş pe U Cluj cu două autogoluri. Apoi Rapid se salvează cu Botoşani pe final. De data asta gafează de două ori, dar Voluntari a avut 4 ocazii clare de a marca. Rapid practic nu şi-a creat nicio ocazie de a marca. Din punctul meu de vedere este un start dezastruos, mai ales că anul ăsta au spus că este centenarul. Eu mă aşteptam mult mai mult şi de la achiziţii. Sunt nişte întrebări pe care mi le pun în continuare… l-au adus pe Borja Valle, ieri era în tribună. Dacă după 3 săptămâni nu poţi să îl aduci la un nivel, e grav.

La alcătuirea echipei, îmi aduc echipă ce mi-a adus aminte Copos: ‘La o echipă mare nu schimbi’. În momentul în care faci 5-6 schimbări pierzi vestiarul, eu am şi alte informaţii de acolo, plus că joci la săptămână. Este concluzia că ai fost nemulţumit de ei. După care schimbi la pauză încă 4 jucători.

Rapidul traversează o perioadă nefastă, nu ştiu unde sunt problemele, dar sunt la 7 puncte de FCSB în momentul de faţă. În condiţiile în care ţi-ai propus să termini pe locurile 1-3 şi să iei Cupa. Şi nu ai jucat cu FCSB, Craiova, Farul„, a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:44

Radu Drăguşin, excepţional în România – Olanda! Fundaşul lui Tottenham, intervenţii colosale la Munchen

19:43

Florin Niţă, eroare la golul lui Cody Gakpo! „Eroul” României din grupă a greşit în optimile de finală de la EURO 2024

19:42

Vasile Mogoş a fost schimbat după o ciocnire violentă cu Dumfries. Românul a acuzat probleme de respiraţie

19:19

Ianis Hagi şi-a spart capul în debutul meciului România – Olanda! Cum a fost surprins Gică Hagi de camerele TV

19:08

Foto„Hagi, mai mare decât Cruyff!” Mesaje fabuloase afişate de fanii României la meciul cu Olanda, din optimile EURO 2024

18:46

Gigi Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care Florinel Coman ratează România – Olanda: „Aşa mi-a zis”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și