Închide meniul

Ricardo Grigore, despre refuzul lui Dinamo de a amâna derby-ul cu FCSB: „Nu stăteam să amânăm meciul, să jucăm nu ştiu când”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 23 iulie 2023, 0:09

Ricardo Grigore, despre refuzul lui Dinamo de a amâna derby-ul cu FCSB: „Nu stăteam să amânăm meciul, să jucăm nu ştiu când

Ricardo Grigore, despre refuzul lui Dinamo de a amâna derby-ul cu FCSB

Ricardo Grigore, în FCSB - Dinamo / Hepta

Ricardo Grigore a vorbit despre refuzul lui Dinamo de a amâna derby-ul cu FCSB. Echipa lui Ovidiu Burcă a pierdut duelul cu FCSB de pe Arcul de Triumf, scor 1-2, în etapa a doua a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida s-a disputat pe stadionul Arcul de Triumf, după ce conducerea FCSB nu a reuşit să ajungă la o înţelegerea cu conducerea CSA Steaua pentru a putea evolua în derby pe stadionul din Ghencea.

Ricardo Grigore, despre refuzul lui Dinamo de a amâna derby-ul cu FCSB: Nu stăteam să amânăm meciul, să jucăm nu ştiu când”

În momentul în care a fost foarte clar că derby-ul cu Dinamo nu se poate juca pe stadionul Steaua, FCSB a cerut amânarea partidei din etapa a doua, lucru cu care „câinii” nu au fost de acord.

La finalul partidei, Ricardo Grigore a vorbit despre faptul că nu i se părea normal ca acest meci să fie amânat, chiar dacă s-a jucat pe un stadion care a găzduit doar 6123 de spectatori. Chiar dacă Dinamo a pierdut meciul cu FCSB şi are două înfrângeri în primele două etape ale sezonului, Grigore ese convins că echipa se află pe drumul cel bun:

„Mă bucur că am revenit titular într-un derby. E o senzaţie de nedescris, doar jucătorii care joacă în aceste meciuri pot simţi aceste sentimente. Este un sentiment unic şi sperăm să strângem rândurile, să adunăm puncte. Începem uşor-uşor să arătăm ce lucrăm şi la antrenament. Punctele ne aduc încredere, iar asta ne menţine acolo, lângă obiectiv.

Reclamă

Apar nervii, apar discuţii între noi, dar în momentele acelea trebuie să fim calmi, altfel riscam să încasăm golul trei, golul patru. Am simţit foarte bine ce înseamnă să intri în debandadă. E frustrant. Ok, au dominat în prima repriză, dar a fost un şut din afara careului, nu a fost ceva care să ne surprindă. Alta era soarta partidei dacă intram bine în prima repriză. E frustrant.”

Ricardo Grigore: „Nu e vina noastră că nu au putut să facă rost de avizul pentru a juca pe stadionul Ghencea”

„E clar că au calitate individuală. La noi, jucătorii noi au venit de puţin timp, nu s-au acomodat cu echipa. Şi eu sunt jucător nou, dar mă cunosc cu toţi de când sunt mic şi nu am avut nevoie de acomodare.

(n.r. despre duelul cu Compagno în care a fost losvit) Da, am avut un duel cu el pe final de meci. Nu cred că a vrut să mă lovească, m-am băgat sub el şi am primit un cot în ochi. Se poate ieşi şi mai rău, depinde în ce situaţie eşti expus. Când eşti în teren nu mai simţi nimic, trebuie să câştigi duelurile, să controlezi jocul, pentru că asta aduce controlul jocului şi victoria.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e vorba de regret, că ne-am dorit să jucăm acest derby. Era programată etapa. Nu e vina noastră că nu au putut să facă rost de avizul pentru a juca pe stadionul Ghencea. De ce să amâne meciul? Avem etapă, suntem în ciclul săptămânal. Am pierdut, asta e, mergem înainte. Nu stăteam să amânăm meciul, să jucăm nu ştiu când. I-am prins într-o zi bună, am suferit în prima repriză şi asta s-a văzut asta în prima repriză. Nu spun dacă amânam meciul, îi băteam. Era normal să se joace, ce să facem acum?”, a declarat Ricardo Grigore, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și