Închide meniul

Ricardo Grigore va juca la FC U Craiova 1948: „Ne-am înţeles, urmează să semnez!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iulie 2022, 16:39

Ricardo Grigore va juca la FC U Craiova 1948: „Ne-am înţeles, urmează să semnez!

Ricardo Grigore va juca la FC U Craiova 1948

Ricardo Grigore a confirmat transferul | Hepta

Ricardo Grigore va juca la FC U Craiova 1948. Chiar fostul fundaş de la Dinamo a confirmat că s-a înţeles cu echipa lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru vrea să ducă echipa lui Adrian Mititelu în playoff. Iar patronul oltenilor, care a fost recent eliberat, îi face toate poftele antrenorului.

Ricardo Grigore va juca la FC U Craiova 1948

Ricardo Grigore va juca la FC U Craiova 1948. Fundaşul a anunţat că s-a înţeles cu echipa lui Adrian Mititelu. Dinamo va primi în schimbul fundaşului de 23 de ani suma de 50.000 de euro.

„Da, urmează să semnez cu Craiova, ne-am înțeles”, a spus Ricardo Grigore pentru gsp.ro. Conform sursei citate, Ricardo Grigore va semna un contract valabil pe 2 ani.

În sezonul trecut, Ricardo Grigore a jucat 22 de partide pentru Dinamo. „Ricci” Grigore are o cotă de piaţă de 300.000 de euro.

Reclamă

Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare: „Am făcut multe sacrificii pentru echipă”

Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare. Patronul FC U Craiova a fost condamnat la 3 ani de detenţie, însă a stat închis doar 20 de luni, fiind eliberat datorită unui viciu administrativ.

Adrian Mititelu a ieşit din închisoare după 20 de luni. Acesta a fost condamnat pe 5 noiembrie, pentru evaziune fiscală, în dosarul trasferului lui Mihai Costea, la FCSB, în 2011.

Patronul FC U Craiova a fost aşteptat de soţie şi de fiul său, Adrian Mititelu jr. la poarta penitenciarului. Acesta a putut ieşi din închisoare, datorită unui viciu administrativ.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Mititelu se consideră nevinovat, şi declară că nu a comis nicio faptă penală.

„Au fost 20 de luni, nu ușoare. Încă o dată vreau să vă comunic că am făcut un mandat nevinovat complet și nu mă refer acum la faptul că am ieșit acum datorită unui viciu administrativ, dar pe fond nu am făcut nicio faptă penală.

Dar asta a fost, am făcut-o și pe asta. Probabil că toți ceilalți vor beneficia de aceste prevederi, de neconstituționalitate a legii, articolul 155, aliniatul 1, din codul penal.Prea multe nu se discută despre treaba asta.

Eu pot să vă spun că simt că s-a făcut dreptate, chiar dacă acum, chiar dacă acum am ieșit pe o chestiune de legalitate, nu are legătură cu vinovăția sau nevinovăția, însă vă dau cuvântul de onoare că nu am făcut nicio faptă penală și am stat 20 de luni nevinovat”, a declarat Adrian Mititelu, la ieşirea din închisoare.

Adrian Mititelu va fi alături de FC U Craiova 1948 în noul sezon

Adrian Mititelu declară că pentru echipa pe care o patronează, FC U Craiova, a făcut multe sacrificii. „Oltenii” vor debuta în noul sezon cu Farul, în deplasare, duminică, 17 iulie.

„Mereu am sperat, iar acum sper și la CEDO să se facă dreptate. În toamnă intru pe fond la CEDO, cu nevinovăția mea și sunt convins că se va combina cu faptul că am stat 20 de luni în închisoare nevinovat.

Eu cred că sunt mai puternic ca înainte, pentru că greutățile m-au făcut să devin și mai puternic. Sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă, merg înainte pe drumul meu și pe ceea ce mi-am planificat cu mulți ani în urmă și sunt așa cum mă știți, nu m-am schimbat deloc.

Reclamă

O să merg și la echipă, echipa este viața mea, pentru echipa asta am făcut multe sacrificii, am cheltuit foarte mulți bani, am făcut și închisoare pentru echipa asta și o să încerc să facem în așa fel încât cei care au rămas lângă noi, mai puțini, să fie mulțumiți și să reușim să le aducem bucuria. O să vorbim de fotbal zilele următoare”, a mai declarat Adrian Mititelu, imediat după eliberarea din închisoare.

Adrian Mititelu a părăsit penitenciarul într-un bolid de lux

Adrian Mititelu a fost aşteptat cu un bolid de lux, la ieşirea din închisoare. Lamborghini Urus este maşina în care patronul lui FC U Craiova 1948 a plecat către casă, după eliberare. Bolidul a fost condus de fiul său, Adrian Mititelu jr, care s-a ocupat şi de echipă, în lipsa tatălui său.

„Nu știu care e primul lucru pe care o să-l fac, mai multe. Mi-au lipsit familia, apropiații. Să știți că, după sănătate, libertatea este foarte prețioasă și nu poți să o estimezi decât în momentul când nu o mai ai”, a mai spus Adrian Mititelu.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și