Închide meniul

Rivaldinho a plecat de la Universitatea Craiova! Primul jucător care este OUT din Bănie după înfrângerea cu FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 mai 2023, 16:48

Rivaldinho a plecat de la Universitatea Craiova! Primul jucător care este OUT din Bănie după înfrângerea cu FCSB

Rivaldinho a plecat de la Universitatea Craiova

Rivaldinho, în timpul unui meci / Hepta

Rivaldinho a plecat de la Universitatea Craiova. Fiul legendarului Rivaldo şi-a reziliat înţelegerea cu gruparea din Bănie, la trei zile după înfrângerea cu FCSB, scor 1-2, din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul brazilian în vârstă de 28 de ani a purtat negocieri cu conducerea clubului şi s-a decis încetarea contractului care expira pe 30 iunie. Rivaldinho nu mai intră în planurile lui Eugen Neagoe.

Rivaldinho a plecat de la Universitatea Craiova

Rivaldinho a fost rezervă în disputa Universitatea Craiova – FCSB şi a fost introdus pe finalul meciului. A intrat în locul lui Mateiu, în minutul 85.

OFICIAL | Mulțumim, Rivaldinho!

Clubul Universitatea Craiova și atacantul Rivaldinho au hotărât de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în continuare!„, se arată în comunicatul postat pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Rivaldinho a fost adus în vara anului trecut de la MKS Cracovia şi a jucat în 23 de meciuri din campionat în tricoul oltenilor. A fost titular în 9 partide şi a înscris un gol. Are şi 3 pase decisive. În Liga 1 a mai jucat pentru Dinamo şi Viitorul. Gică Hagi l-a vândut în Polonia cu 300.000 de euro.

Fiul lui Rivaldo are în prezent o cotă de piaţă de 500.000 de euro. La începutul acestui an anunţa că îşi dorea să câştige titlul cu Universitatea Craiova.

Titlul? Se poate. Totuși, să nu visăm de acum. Orice e posibil. Craiova este o echipă mare. Și eu visez la titlu, precum ceilalți suporteri. Tata îmi transmite mereu să fiu mai bun, în fiecare zi, să mă pregătesc bine, să nu las lucrurile negative să-mi intre în cap”, spunea Rivaldinho.

Reclamă 4 / 0/3

Rivaldo, batjocorit într-un parc din Craiova

Rivaldo a fost batjocorit într-un parc din Craiova! Pe internet circulă un clip în care fostul mare fotbalist brazilian și tatăl lui Rivaldinho, jucătorul Universității Craiova, este umilit de un trecător.

Rivaldo a fost surprins în timp ce se plimba, alături de o cunoștință, într-un parc din Craiova. Fostul mare fotbalist a zâmbit la cameră, în momentul în care a observat că este filmat.

Deși Rivaldo a avut o atitudine respectuoasă, persoana care îl filma l-a luat peste picior pe fostul component al naționalei Braziliei, întrebându-l ironic: „De unde ți-ai luat, mă, mersul ăsta?!”.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Aceștia l-au criticat pe realizatorul clipului pentru că l-a ironizat pe Rivaldo.

O parte dintre comentariile internauților: „Păcat că te-a salutat” / „Țărane, și-a luat mersul ăsta când a răbdat de foame pentru visul lui de a scăpa de sărăcie și a ajunge unul din cei mai mari fotbaliști ai planetei… Spre deosebite de tine… Tu ești fără scăpare din prostie” / „Dacă erai inteligent, ai fi știut cine este”.

Rivaldo este fostul Balon de Aur din 1999. A scris istorie în naţionala Braziliei, cu care a câştigat Campionatul Mondial din 2002.

Starul sud-american a obţinut performanţe remarcabile în tricoul Barcelonei, cu care a câştigat două titluri în La Liga (1998, 1999), o Cupă a Spaniei (1998) şi Supercupa Europeiu (1997). În tricoul lui AC Milan a câştigat UEFA Campions League, în 2003. În acelaşi an a ridicat deasupra capului şi trofeul Cupei Italiei şi al Supercupei Europei.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! Vezi toate știrile
Citește și