Închide meniul
VIDEO

Rivaldinho, gata să se lupte pentru titlu cu FCSB şi CFR Cluj: „Vrem să fim sus!” Marele Rivaldo, cel mai nou fan al oltenilor

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 iulie 2022, 10:00

Rivaldinho, gata să se lupte pentru titlu cu FCSB şi CFR Cluj: „Vrem să fim sus! Marele Rivaldo, cel mai nou fan al oltenilor

Rivaldinho, obiectiv măreț la Universitatea Craiova

Rivaldinho, prezentat oficial la Universitatea Craiova / Facebook Universitatea Craiova

Rivaldinho (27 ani) e gata să se lupte pentru titlu cu FCSB şi CFR Cluj. Noul transfer al oltenilor a vorbit despre obiectivele pe care le are în Bănie. Tatăl său, marele Rivaldo, este cel mai nou fan al oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte să ajungă la Craiova, Rivaldinho a evoluat pentru Cracovia timp de doi ani, în 2020 fiind cumpărat de la Farul, în schimbul a 300.000 de euro. Atacantul a bifat 51 de partide pentru formaţia poloneză, marcând 3 goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 3.

Rivaldinho, gata să se lupte pentru titlu cu FCSB şi CFR Cluj

„Țin legătura cu tatăl meu, vorbim în fiecare zi. I-am zis de oportunitatea de a veni aici și el știa de echipă, mi-a zis că este o echipă mare din România și că este sigur că o să fac performanțe aici. Îl așteptăm aici la un meci important, am vorbit cu cei din conducere. Universitatea Craiova a câștigat un fan, pe tatăl meu.

Mi-am dorit să vin aici, să ajung la o echipă mare și sunt foarte fericit și mândru. Obiectivul meu este să devim mai bun în fiecare zi, să mă antrenez bine, să mă lupt și să îmi ajut colegii să câștigăm meciuri. Cred că asta este cel mai important, să avem mentalitate de câștigător.

Astea sunt obiectivele, să ne luptăm și să fim acolo sus, unde trebuie. Condițiile sunt top, avem toate condițiile să facem cea mai bună performanță și asta a fost unul dintre motivele pentru care am ales Craiova. Trebuie să fim împreună cu fanii, pentru că avem nevoie de ei și fără ei nu putem reuşi nimic. O să dăm ce avem mai bun pe teren și cred că suntem mai tari cu ei. Împreună ne vom bătea la campionat și toate competițiile. România este o țară pe care o iubesc, copilul meu s-a născut aici. Este o țară în care mă simt foarte bine”, a declarat Rivaldinho după ce a semnat cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Rivaldinho, prezentat oficial la Universitatea Craiova

Rivaldinho (27 ani) a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova. Fiul legendarului Rivaldo se va lupta pentru titlu cu CFR Cluj şi FCSB. În România, brazilianul a mai evoulat pentru Dinamo şi Viitorul.

„OFICIAL | Bem-vindo, Rivaldinho!

Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu Rivaldo Vítor Mosca Ferreira Júnior, cunoscut sub numele de „Rivaldinho”. Noul nostru jucător a semnat un contract valabil pentru 2 ani.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 27 de ani, Rivaldinho a îmbrăcat ultima dată tricoul formației KS Cracovia, grupare la care a reușit să câștige Cupa și Supercupa Poloniei. De asemenea, brazilianul are trofee câștigate și în România: Cupa Ligii cu Dinamo București și Cupa României cu FC Viitorul.

Mult succes în tricoul Științei!”, a transmis Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru a anunţat obiectivele Universităţii Craiova

Universitatea Craiova va întâlni joi, Vllaznia, în manşa a doua din confruntarea din turul secund de Conference League. În tur, oltenii au remizat în Albania, scor 1-1.

Mihai Rotaru a declarat că primul obiectiv al echipei este accederea în grupele Conference League. Patronul Universităţii Craiova a mărturisit că un parcurs cât mai bun în Europa este vital pentru bugetul formaţiei.

„Primul obiectiv e accederea în grupele Conference. Avem nevoie ca fiecare firicel de iarbă să fie cu noi. Avem nevoie de suporteri să fie cu noi. Avem nevoie să câștigăm, apoi vine și Rapidul. Dar trebuie să câștigăm joi, vrem în grupe. Avem un culoar care ne permite accesul. Sunt încrezător că vom trece mai departe.

În primul rând, ne uităm la planul sportiv, apoi la cel financiar. Noi în acest an avem un deficit bugetar de 5 milioane. O calificare ne-ar completa bugetul, nu ar mai trebui să vină acționarii cu bani de acasă”, a mai spus Mihai Rotaru, pentru Pro Arena.

În sezonul trecut, Universitatea Craiova a fost eliminată ruşinos de Laci, în turul doi preliminar din Conference League, după 1-0 în tur, şi 0-0 în returul din Bănie.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:30 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 0-0. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și