Închide meniul

Rivaldo, suporter de lux la Universitatea Craiova – Hermannstadt! Legenda Braziliei îl va susţine pe Rivaldinho de pe „Ion Oblemenco”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 ianuarie 2023, 16:55

Rivaldo, suporter de lux la Universitatea Craiova – Hermannstadt! Legenda Braziliei îl va susţine pe Rivaldinho de pe „Ion Oblemenco

Rivaldo, suporter la Universitatea Craiova - Hermannstadt

Rivaldo, pe Arena Naţională la un meci al lui Rivaldinho/ Hepta

Rivaldo va fi suporter de lux la Universitatea Craiova – Hermannstadt! Legenda Braziliei îl va susţine pe fiul său, Rivaldinho, chiar de pe „Ion Oblemenco”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova se va duela cu Hermannstadt în etapa cu număru 23 din Liga 1. Oltenii au început cu stângul anul 2023, fiind învinşi de Botoşani, scor 1-0.

Rivaldo, suporter de lux la Universitatea Craiova – Hermannstadt

Universitatea Craiova a anunţat chiar pe contul oficial faptul că marele Rivaldo va fi prezent în Bănie pentru următorul meci al oltenilor.

„Oaspete de seamă în casa Științei la meciul cu Hermannstadt: campionul mondial Rivaldo vine mâine în Cetatea Băniei să fie alături de Știința și de fiul său, “leul” Rivaldinho”, se arată în mesajul transmi pe pagina oficială a celor de la Universitatea Craiova.

Rivaldo nu va fi pentru prima dată la un meci al fiului său în România. Campionul mondial cu naţionala Selecao venea în ţara noastră încă de pe vremea când Rivaldinho evolua pentru Dinamo, în perioada febrarie 2017-ianuarie 2018.

Reclamă

Partida dintre Universitatea Craiova şi Hermannstadt se va desfăşura sâmbătă de la ora 20:00, în format live text, pe AS.ro. Rivaldinho a fost rezervă în primul meci din 2023, de la Botoşani, fiind introdus în teren la pauză, în locul lui Jovan Markovic.

Universitatea Craiova, fără Eugen Neagoe și la următorul meci

Universitatea Craiova va fi fără Eugen Neagoe și la următorul meci de Liga 1, cu Hermannstadt, pe 28 ianuarie. Cameria de Soluționare a Litigiilor a amânat termenul în procesul antrenorului cu fosta sa echipă, U Cluj.

Eugen Neagoe încă nu și-a reziliat oficial contractul cu U Cluj, deși, cu Universitatea Craiova s-a înțeles cu mai bine de o lună în urmă. Fiind în litigiu cu fosta echipă, Neagoe nu poate sta pe banca oltenilor la meciurile din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Camera de Soluționare a Litigiilor a anunțat, joi, că termenul în procesul dintre Eugen Neagoe și U Cluj a fost amânat până la data de 2 februarie. Astfel, va rata duelul cu Hermannstadt, programat pe 28 ianuarie.

Până la rezolvarea situației lui Eugen Neagoe, Papură a fost trecut în acte drept antrenor principal. Gică Craioveanu şi Sorin Cârţu puteau fi şi ei soluţii pentru patronul Universităţii Craiova.

”Corneliu Papură are un contract de antrenor principal cu noi. Conform regulamentelor în vigoare sperăm ca în cel mai scurt timp Eugen Neagoe să-și rezolve problema cu U Cluj, de ce nu săptămâna aceasta, și apoi lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Dacă v-a spus domnul Burchel că Papură este antrenorul principal în acte, înseamnă că așa e. Noi aveam și varianta Gică Craioveanu, numai că era în Spania. În club îi avem cu licența PRO pe Sorin Cârțu, Corneliu Papură, Nae Ungureanu și Gică Craioveanu”, a declarat Mihai Rotaru la fanatik.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” Vezi toate știrile
Citește și