Închide meniul

Roland Niczuly, criză de nervi după CFR – Sepsi 2-1: „Mă simțeam ca la baschet, la orice atingere cădeau!”

Sebastian Cristian Publicat: 15 aprilie 2023, 21:13

Reclamă
Roland Niczuly, criză de nervi după CFR – Sepsi 2-1: Mă simțeam ca la baschet, la orice atingere cădeau!”

Roland Niczuly, criză de nervi după CFR - Sepsi 2-1

Roland Niczuly / captură Youtube

Roland Niczuly a avut o criză de nervi după CFR – Sepsi 2-1. Portarul covăsnenilor i-a acuzat pe cei de la CFR Cluj că au tras foarte mult de timp, din dorința de a păstra rezultatul de pe tabelă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clujenii s-au apropiat la un singur punct de liderul Farul, ajungând la 38 de puncte în Liga 1. „Marinarii” au 39, dar un meci mai puțin desfășurat decât ardelenii.

Roland Niczuly, criză de nervi după CFR – Sepsi 2-1: „Mă simțeam ca la baschet, la orice atingere cădeau!”

„După ce au reușit să ne conducă, mă simțeam ca la baschet, la orice atingere ei cădeau. În a doua repriză cred că am jucat 20 de minute timp efectiv de joc. Scuffet a stat 2 minute la fiecare degajare, iar arbitrul nici măcar nu se uita la el, se întorcea cu spatele. Mie mi-a zis din prima repriză că îmi dă cartonaș galben dacă trag de timp.

Am reușit să marcăm la CFR, ne doream să plecăm cu punct sau cu puncte de aici, știam că ne vor aștepta minute foarte grele. Ne motivează fiecare meci cu CFR.

Obiectivul nostru este accederea în finala Cupei și ne dorim să ne luăm revanșa și să obținem la fiecare puncte cu CFR pentru că se tot vehiculează că suntem echipa lor și vrem să demonstrăm pe teren că nu e așa”, a declarat Roland Niczuly, la finalul meciului dintre CFR Cluj și Sepsi, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Dan Petrescu, despre posibilitatea de a-l antrena pe Cristiano Ronaldo: „Orice antrenor din lume vrea asta!”

Dan Petrescu a vorbit despre posibilitatea de a-l antrena pe Cristiano Ronaldo la Al Nassr. După ce Rudi Garcia a fost demis de conducătorii clubului din Arabia Saudită, au apărut zvonuri conform cărora românul s-ar afla pe lista șeicilor.

Totuși, Dan Petrescu a declarat că nu a fost contactat de nimeni din Arabia Saudită, dar a precizat că ar fi o mare bucurie să-l poată antrena pe Cristiano Ronaldo.

„Nimic concret. Nu m-a sunat nimeni, nu m-a întrebat nimeni. Dacă era ceva, vă spuneam. Cred că oricine ar vrea să-l antreneze pe Ronaldo, chiar dacă e acolo unde e, cred că toată lumea ar vrea.

Reclamă 4 / 0/3

Ar minți dacă ar fi un antrenor care ar zice ‘Nu vreau să-l antrenez pe Ronaldo’. Cred că orice antrenor din lume și-ar dori, poate și Mourinho și-ar dori să îl antreneze pe Ronaldo”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului CFR Cluj – Sepsi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și