Închide meniul

Romario Benzar a fost prezentat la FC Botoşani! Fundaşul dreapta continuă în Liga 1

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 5 septembrie 2023, 18:03

Romario Benzar a fost prezentat la FC Botoşani! Fundaşul dreapta continuă în Liga 1

Romario Benzar a fost prezentat la FC Botoşani

Romario Benzar, în Spania - România / Profimedia

Romario Benzar a fost prezentat la FC Botoşani! Rămas liber de contract după ce s-a despărţit de UTA, fotbalistul de 31 de ani s-a înţeles cu echipa lui Valeriu Iftime.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce s-a zvonit în această vară despre posibilitatea ca Romario Benzar să meargă la Farul Constanţa şi FCSB, internaţionalul român a semnat un contract valabil un an cu FC Botoşani.

Romario Benzar a fost prezentat la FC Botoşani

După ce a evoluat la UTA Arad în a doua jumătate a sezonului trecut, fundaşul dreapta a rămas liber de contract. În cele din urmă, la finalul perioadei de mercato, el a semnat un contract valabil un an cu FC Botoşani.

„Bine ai venit, Romario Benzar!

FC Botoșani anunță transferul fundașului dreapta Romario Benzar, un jucător cu experiență atât în țară, cât și în străinătate. În vârstă de 31 de ani, apărătorul lateral este un produs al Academiei Hagi, evoluând în cariera de fotbalist profesionist pentru Viitorul (actuala Farul) Constanța, FCSB, Lecce, Perugia (ambele din Italia) și UTA Arad. Acesta are în palmares atât două titluri de campion al României, cât și un trofeu de câștigător al Serie B, pe lângă participările în cupele europene și cele 19 selecții la Echipa Națională.

Reclamă

Mult succes, Romario Benzar, și cât mai multe reușite în tricoul „roș-alb-albastru”!”, au scris cei de la FC Botoşani pe pagina lor de Facebook.

Cotat la 200.000 de euro pe transfermarkt.com, Romario Benzar a mai evoluat în cariera sa la Viitorul, FCSB, Lecce, Peurgia, Farul şi UTA Arad. Internaţionalul român de 31 de ani are şi 19 meciuri la echipa naţională a României.

Reclamă 4 / 0/3

FC Botoşani – Hermannstadt 2-2

FC Botoşani – Hermannstadt 2-2. Dan Alexa a debutat pe banca echipei patronate de Valeriu Iftime cu o remiză. FC Botoşani rămâne fără victorie în Liga 1 în acest sezon.

Jean-Armel Drole a profitat de o gafă a portarului Căbuz, care a încercat să paseze mingea către un coechipier, dar a trimis direct în picioarele atacantului ivorian, care a şi înscris pentru 1-0, în minutul 22. Golul a fost validat după câteva minute de analiză VAR, relatează news.ro. Sibienii au replicat prin Daniel Paraschiv, care a egalat în minutul 29, şi acest gol având nevoie de validarea VAR, care a durat numai puţin de 7 minute.

VAR-ul a intervenit încă odată în minutul 39, la golul lui Gabi Iancu, sibianul marcând cu noroc, însă după trei minute de analiză, VAR a anulat golul pentru un henţ la Iancu. Repriza a fost prelungită de arbitrul Andrei Chivulete cu numai puţin de 14 minute, Hermannstadt reuşind să înscrie, un gol valid de această dată, în minutul 45+11, prin Daniel Paraschiv, care a reuşit dubla. Gazdele au egalat în minutul 53, prin Gabriel David şi au mai avut o şansă uriaşă în minutul 59, când portarul oaspeţilor a oprit balonul pe linia porţii.

Botoşani a rămas în zece oameni, după eliminarea lui Drole, din minutul 68, după un fault dur al acestuia la Dragoş Iancu. Până la final nu s-a mai înscris, a mai fost eliminat şi Mino Sota (min. 90+2) şi s-a încheiat 2-2. Hermannstadt, cu 9 puncte, este pe locul 8. FC Botoşani, cu 4 puncte, ocupă ultima poziţie din clasament.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și