Închide meniul

Ronaldo Deaconu a semnat! Mijlocaşul român rămâne în Liga 1, după despărţirea de Farul Constanţa

Alex Masgras Publicat: 23 iunie 2024, 14:24

Reclamă
Ronaldo Deaconu a semnat! Mijlocaşul român rămâne în Liga 1, după despărţirea de Farul Constanţa

Ronaldo Deaconu a semnat! Mijlocaşul român rămâne în Liga 1, după despărţirea de Farul Constanţa

Ronaldo Deaconu, în timpul unui meci / Profimedia

Ronaldo Deaconu a semnat cu FC Hermannstadt, la scurt timp după despărţirea de Farul Constanţa. Mijlocaşul a evoluat mai puţin de jumătate de an la echipa lui Gică Hagi, la adresa căruia a avut un discurs dur în urmă cu câteva săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deaconu, care a fost format de Academia Hagi, a mai evoluat în România la echipe precum ASA Tg. Mureş, Concordia Chiajna, Sepsi Sf. Gheorghe sau Gaz Metan Mediaş, înainte de a ajunge la Farul Constanţa.

Ronaldo Deaconu a semnat! Mijlocaşul român rămâne în Liga 1, după despărţirea de Farul Constanţa

„Ronaldo Deaconu este un mijlocaş ofensiv în vârstă de 27 de ani.

Format la Academia Hagi, el a evoluat la nivel de copii şi juniori pentru cluburi importante din Olanda, cum sunt Feyenoord Rotterdam şi Twente.

De asemenea, la nivel de profesionişti, Ronaldo Deaconu are în CV echipe ca ASA Tg.Mureş, Concordia Chiajna, HNK Gorica (Croaţia), Sepsi OSK, Gaz Metan Mediaş, SX Chang`an (China), Korona Kielce (Polonia) şi Farul Constanţa, echipă pentru care în stagiunea precedentă a bifat 9 meciuri şi a înscris două goluri.

Reclamă
Reclamă 4

Deaconu mai poate evolua ca mijlocaş central sau mijlocaş de bandă şi este cotat la suma de 500.000 euro pe site-urile de specialitate”, a anunţat FC Hermannstadt, pe contul oficial de Facebook.

Ronaldo Deaconu l-a făcut praf pe Gică Hagi după despărțirea de Farul!

Ronaldo Deaconu a lansat un atac uluitor la adresa lui Gică Hagi și a spus că acesta a discutat cu „Regele” doar în momentul în care a semnat contractul.

Totodată, mijlocașul a spus că echipa lui Gică Hagi a renunțat rapid la el, având în vedere că tactica de joc a fost schimbată după transferul său.

Reclamă

„Am vrut să revin, să mă antreneze cel mai bun jucător și decar român, să văd cum e să joci într-un sistem ultraofensiv, într-o echipă care are posesie, care atacă. Dar cred că timing-ul a fost prost ales pentru mine.

Pentru că din ianuarie, Farul a schimbat strategia, a jucat mai mult la rezultat, pentru a obține intrarea în play-off, ceea ce s-a și întâmplat.

Mie mi s-a cerut să joc extremă, nu inter sau decar. O poziție care nu mă avantajează, eu fiind genul căruia îi place să fie mereu cu fața la poartă, pentru a-mi pune în evidență calitățile, pasa decisivă, șuturile de la distanță.

Am contribuit la atingerea obiectivului, am dat golul decisiv cu FC U Craiova, apoi încă unul în egalul cu CFR. Însă ulterior cred că s-a decis să se meargă pe mâna jucătorilor mai tineri. Spun cred pentru că mie nu mi s-a spus nimic, nu a vorbit nimeni cu mine.

Nu am reușit să vorbesc absolut deloc cu Hagi. A fost mereu modelul meu ca fotbalist. Dar a vorbit cu mine doar în ianuarie, când m-a convins să semnez. E clar, eu nu puteam da randament maxim ca extremă”, a spus Ronaldo Deaconu, la gsp.ro.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56 27 iun.

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52 27 iun.

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31 27 iun.

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30 27 iun.

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14 27 iun.

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și