Închide meniul
EXCLUSIV

S-a apucat de antrenorat la Rapid şi anunţă că nu ar lucra cu Gigi Becali: „Eu trebuie să iau toate deciziile”

Dan Roșu Publicat: 9 noiembrie 2023, 15:44

Reclamă
S-a apucat de antrenorat la Rapid şi anunţă că nu ar lucra cu Gigi Becali: „Eu trebuie să iau toate deciziile

Gigi Becali, răspuns categoric după ce jucătorul dat afară de CFR Cluj a fost propus la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu - Hepta

Geraldo Alves s-a apucat de antrenorat la Rapid, unde a fost cooptat recent pentru a fi secund la echipele de tineret şi U17 ale giuleştenilor. Fostul fundaş de la FCSB a explicat de ce nu ar lucra cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la 43 de ani, Geraldo a jucat la FCSB între 2010 şi 2012, fiind unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi din acea perioadă. Retras din fotbal, Geraldo Alves a ales să meargă la marea rivală din Giuleşti.

S-a apucat de antrenorat la Rapid şi anunţă că nu ar lucra cu Gigi Becali

„Eu trebuie să iau toate deciziile, ca antrenor asta ai nevoie. Dacă nu ai puterea asta, atunci este mult mai greu să antrenezi şi să fii un lider”, a spus Geraldo, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Becali a vorbit deschis despre rolul pe care îl au antrenorii de la FCSB, care se ocupă de antrenamente, dar nu stabilesc singuri primul 11 şi nici schimbările din timpul partidelor. Aici intervine patronul roş-albaştrilor.

Geraldo susţine că lipsa de autoritate a antrenorilor strică atmosfera din vestiar, iar aici principalul responsabil este Gigi Becali.

Reclamă

„Eu cred că grupul e unit, dar are nevoie de un lider în vestiar, dar nu vorbesc de un jucător, vorbesc de un antrenor, care să ia deciziile. El trebuie să aibă putere să pună sau să bage jucători în primul 11”, a mai spus Geraldo.

Dezvăluire incredibilă despre Florinel Coman

O dezvăluire incredibilă despre Florinel Coman a fost făcută de un membru al staff-ului liderului FCSB, în urma discuţiilor apărute după declaraţiile făcute de Gigi Becali. Patronul a anunţat că „Mbappe” i-ar fi ransmis că „nu a avut soluţii” în timpul unui meci, făcând referire la faptul că nu este ajutat de colegi.

Dar faptul că Florinel şi-a permis o astfel de remarcă nu ar fi singura mare problemă a vestiarului roş-albaştrilor. Conform gsp.ro, atacantul venit la FCSB în 2017 ar fi cerut înlocuirea unui coleg, chiar în timpul unui meci.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno a fost cel pe care Coman l-ar fi cerut „afară”, la pauza unui meci, mesajul clar fiind îndreptat chiar către antrenorii Elias Charalambous şi Mihai Pintilii. Aceştia nu au ascultat însă de jucător şi atacantul a apărut pe teren şi după pauză.

Totuşi, Compagno a fost înlocuit pe parcursul reprizei secunde, dar după ce antrenorii lui Gigi Becali au primit ordinul de la patron.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și