Închide meniul

S-a stabilit programul etapei a doua din play-off/play-out! Când joacă FCSB, Rapid şi Dinamo

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 martie 2024, 18:50

S-a stabilit programul etapei a doua din play-off/play-out! Când joacă FCSB, Rapid şi Dinamo

S-a stabilit programul etapei a doua din play-off/play-out

Gică Hagi, Rapid, FCSB şi Dinamo/ Colaj Profimedia

S-a stabilit programul etapei a doua din play-off, respectiv din play-out. Etapa se va desfăşura în perioada 29 martie – 1 aprilie, după pauza datorată meciurilor echipelor naţionale. Derby-ul rundei se anunţă a fi confruntarea dintre Farul şi FCSB, liderul la zi din Liga 1 şi campioana en-titre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, un alt meci „de foc” se anunţă şi cel dintre Universitatea Craiova şi Rapid. Dinamo va avea şi ea parte de un duel tare, în play-out, urmând să primească vizita celor de la Petrolul.

S-a stabilit programul etapei a doua din play-off/play-out

Duelul dintre Farul şi FCSB se va disputa duminică, de la ora 21:00. Rapid se va deplasa pe terenul Universităţii Craiova, pentru etapa a doua din play-off-ul Ligii 1, meciul urmând să se dispute sâmbătă, de la ora 21:30.

Partida lui Dinamo cu Petrolul se va disputa luni, de la ora 20:30, în timp ce CFR Cluj şi Sepsi se vor duela în primul meci al rundei a doua de play-off, vineri, de la ora 20:30.

Cum arată programul etapei a doua de play-off:

Reclamă

Vineri, 29 martie

Sâmbătă, 30 martie

Duminică, 31 martie

Reclamă 4 / 0/3
  • 21:00 Farul – FCSB

Cum arată programul etapei a doua de play-out:

Vineri, 29 martie

  • 17:30 FC Voluntari – Hermannstadt

Sâmbătă, 30 martie

  • 15:45 U Cluj – UTA Arad
  • 18:00 FC Botoșani – Poli Iași

Duminică, 31 martie

  • 14:00 FCU Craiova – Oțelul Galați

Luni, 1 aprilie

  • 20:30 Dinamo – Petrolul

Clasamentul din play-off, înainte de prima etapă:

  • FCSB – 32 de puncte
  • Rapid – 28 de puncte
  • CFR Cluj – 27 de puncte
  • Universitatea Craiova – 25 de puncte
  • Farul – 22 de puncte
  • Sepsi – 22 de puncte

Clasamentul din play-out:

Reclamă

În prima etapă a play-off, FCSB va primi vizita celor de la Sepsi, Rapid se va duela în Giuleşti cu Farul, în timp ce CFR Cluj se va confrunta cu Universitatea Craiova.

Cristi Săpunaru anunţă bătălii dure pentru titlu: „E cea mai grea competiţie

Cristi Săpunaru anunţă bătălii dure pentru titlu în playoff-ul Ligii 1. Căpitanul celor de la Rapid spune că vor fi dueluri tari pentru că sunt cele mai bune echipe din România.

Săpunaru a vorbit şi despre victoria categorică din derby-ul cu FCSB şi spune că Bergodi a pregătit tactic perfect meciul. „Am fost impecabili„, a spus Cristian Săpunaru.

„Suntem fericiţi că am câştigat meciul, suntem fericiţi că ne-am apropiat la 4 puncte de ei. Dar acum începe greul. Playoff-ul e cea mai grea competiţie. Ca să poţi să îţi atingi obiectivul sau să devii campion, va fi greu. Sunt cele mai bune echipe din România în playoff.

Nu cred că scorul contează, important e că noi ne-am dorit mai mult victoria decât ei. Ca tactică am fost impecabili. A fost un derby frumos, suporterii noştri au plecat acasă fericiţi. Cele mai bune echipe din România se află acum în playoff„, a spus Cristi Săpunaru în exclusivitate la AntenaSport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și