Închide meniul

S-a stabilit programul primei etape din play-off / play-out! Când se dispută FCSB – Sepsi, Rapid – Farul şi Hermannstadt – Dinamo

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 martie 2024, 10:46

S-a stabilit programul primei etape din play-off / play-out! Când se dispută FCSB – Sepsi, Rapid – Farul şi Hermannstadt – Dinamo

S-a stabilit programul primei etape din play-off / play-out

Cristiano Bergodi, duel cu Gică Hagi / Colaj Hepta

S-a stabilit programul primei etape din play-off / play-out. Oficialii LPF au anunţat când se vor disputa meciurile „de foc” FCSB – Sepsi, Rapid – Farul şi Hermannstadt – Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Startul se dă vineri, atunci când U Cluj dă piept cu ultima clasată din play-out, FC Botoşani. După, Rapid are derby în Giuleşti cu Farul lui Gică Hagi.

S-a stabilit programul primei etape din play-off / play-out

Sâmbătă va avea loc derby-ul dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova. FCSB joacă duminică pe Arena Naţionaţională şi vrea să facă uitată umilinţa cu Rapid.

Programul partidelor care se vor disputa în acest week-end, în prima etapă din play-off şi play-out în Superliga:

Vineri, 15 martie

Reclamă

Sâmbătă, 16 martie

Duminică, 17 martie

Luni, 18 martie

Reclamă 4 / 0/3
  • Ora 17.30 UTA Arad – FC Voluntari
  • Ora 20.30 Petrolul Ploieşti – FC U Craiova 1948

Cum arată clasamentul la intrarea în play-off:

FCSB – 32 puncte
Rapid – 28 de puncte (rotunjire)
CFR Cluj – 27 puncte (rotunjire)
Universitatea Craiova – 25 puncte (rotunjire)
Farul – 22 puncte (rotunjire)
Sepsi – 22 de puncte (rotunjire)

Marele avantaj pe care Rapid îl are în faţa FCSB, în play-off

Rapid a învins-o pe FCSB cu un categoric 4-0, cu peste 43.000 de oameni prezenţi pe Arena Naţională. Giuleştenii şi-au asigurat astfel locul 2, care le aduce un avantaj mare în lupta la titlu.

Rapid a terminat pe 2, peste CFR Cluj, şi va juca în ultima etapă, pe teren propriu, chiar cu FCSB, un derby care ar putea să fie decisiv, în cazul în care FCSB nu va avea un avantaj de cel puţin trei puncte în faţa feroviarilor.

Rapid a intrat cu 28 de puncte în play-off, cu patru mai puţine decât FCSB, care însă nu a avut parte de rotunjirea punctelor, primul criteriu în cazul în care două echipe termină la egalitate la finalul play-off-ului. Practic, echipa lui Cristiano Bergodi are de recuperat 5 puncte pentru a câştiga titlul.

Neluţu Varga, discurs războinic după ce a pus un milion de euro în lupta cu Gigi Becali şi Şucu

Neluţu Varga a avut un discurs războinic după ce a pus un milion de euro în lupta cu Gigi Becali şi Dan Şucu pentru titlu. Neluţu Varga a mers luni dimineaţă la echipă şi le-a transmis că le dă un milion de euro pentru titlu.

Le-am transmis că le dau un milion de euro. Le-am spus de dimineaţă. Vă daţi seama că va fi luptă pe viaţă şi pe moarte. Sunt şanse foarte mari. 5 puncte nu e o diferenţă mare. Şi cele din faţa noastră se vor încurca.

Reclamă

Eu sper să ne organiza noi şi să câştigăm cât mai multe puncte. Vreau să câştig şi pentru el ca să demonstreze că poate câştiga un campionat. Îl va mulţumi şi pe el ca profesionist. Aş fi mai bucuros decât în alţi ani pentru că i-aş face şi bucuria asta lui„, a spus Neluţu Varga în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și