Închide meniul
Foto

„Să încerce cu salam, parizerul e mâncarea săracului!” Ironie devastatoare pentru Dan Şucu după dezastrul de la Craiova

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 martie 2024, 12:40

Reclamă
„Să încerce cu salam, parizerul e mâncarea săracului!” Ironie devastatoare pentru Dan Şucu după dezastrul de la Craiova

Ironie devastatoare pentru Dan Şucu după dezastrul de la Craiova

Colaj Digisport - gsp.ro

Sorin Cârţu a lansat o ironie devastatoare pentru Dan Şucu după dezastrul de la Craiova. Fostul preşedinte al Universităţii Craiova l-a ironizat pe Şucu după ce au apărut imagini în care lua masa alături de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginea cu Dan Şucu şi fanii Rapidului în timp ce mâncau parizer în drumul spre Craiova a devenit virală. După rezultatul din derby, Dan Şucu a devenit ţinta ironiilor.

Ironie devastatoare pentru Dan Şucu după dezastrul de la Craiova

Prezenţa lui Şucu a fost de marketing. A vrut el să încurajeze Rapidul, galeria, să îi legitimeze ca importanţă. O treabă frumoasă ce a făcut, ce pot spune, dar se pare că nu i-a priit parizerul, asta e.

Să mai încerce, să fie consecvent, să fie la meciuri acolo sau poate schimbă, încearcă cu salam, că parizerul e mâncarea săracului”, a spus Sorin Cârţu la orangesport.ro.

Dan Şucu şi Cristi Săpunaru, „distruşi” după Universitatea Craiova – Rapid 2-1

Dan Şucu şi Cristi Săpunaru, „distruşi” după Universitatea Craiova – Rapid 2-1. Celor doi nu le-a venit să creadă faptul că echipa lui Bergodi a pierdut partida.

Reclamă

Duelul dintre Universitatea Craiova și Rapid a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida a contat pentru a doua etapă din playoff-ul Ligii 1. După ultima fază a meciului de pe stadionul „Ion Oblemenco”, la care giuleștenii nu au reușit să egaleze, camerele s-au îndreptat către Cristi Săpunaru, aflat pe banca de rezerve.

Veteranul din apărarea giuleștenilor a fost surprins în timp ce își punea tricoul pe față, semn că nu îi venea să creadă ce s-a întâmplat în timpul partidei.

De asemenea, Dan Șucu a fost surprins în tribune, fiind și el înmărmurit, având în vedere faptul că echipa sa a făcut un pas greșit în lupta pentru titlu. (VEZI IMAGINI CU DAN ȘUCU ȘI CRISTI SĂPUNARU ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI).

Reclamă 4 / 0/3

În cadrul acestei partide, Dan Șucu a fost un adevărat ultras, având în vedere că a stat în tribune, alături de galerie. Acesta a fost surprins și în debutul partidei, atunci când cânta alături de suporterii echipei bucureștene.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și