Închide meniul

„Să le fie frică şi lor!” Gigi Becali, avertisment pentru Mihai Pintilii şi Elias Charalambous! Schimbarea impusă la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 16 septembrie 2024, 11:50

Reclamă
„Să le fie frică şi lor! Gigi Becali, avertisment pentru Mihai Pintilii şi Elias Charalambous! Schimbarea impusă la FCSB

Gigi Becali, avertisment pentru Mihai Pintilii şi Elias Charalambous

Mihai Pintilii, Elias Charalambous şi Gigi Becali/ Colaj Profimedia

Gigi Becali a transmis un avertisment pentru Mihai Pintilii şi Elias Charalambous. Patronul de la FCSB nu a fost mulţumit de jocul echipei sale, din meciul cu CFR Cluj, şi a impus o schimbare la nivel de antrenamente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a revenit în meciul cu CFR Cluj, după ce clujenii au condus cu 2-0. Campioana a reuşit să egaleze, după golurile lui Alexandru Băluţă şi Joyskim Dawa, şi a plecat cu un punct din Ardeal.

Gigi Becali, avertisment pentru Mihai Pintilii şi Elias Charalambous

Gigi Becali a cerut ca antrenamentele de la FCSB să fie prelungite cu încă 15 minute. Acesta este nemulţumit de faptul că jucătorii săi nu au un joc de pase aşa cum îl aveau în sezonul trecut.

În acest context, Becali i-a avertizat pe Elias Charalambous şi pe Mihai Pintilii, cei care se ocupă de antrenamentele campioanei, şi le-a cerut celor doi să pună mai mult accent pe jocul de pase.

„Să le fie frică şi lui Pintilii şi Charalambous, eu vreau echipă de pase. Le măresc antrenamentul cu 15 minute. Vreau pase, să jucăm cum am jucat anul trecut, dintr-una! Eu ştiu că trebuie repetiţie, repetiţie. Obişnuinţă! Să le fie firesc să paseze mingea”, a declarat Gigi Becali, la Palat.

Reclamă
Reclamă

Totodată, Becali a oferit declaraţii şi despre Marius Ştefănescu. Acesta nu şi-a pierdut încrederea în jucătorul pe care a plătit peste un milion de euro în vară.

„Cred că se va descătuşa la un moment dat. La FCSB, ştii cum e…Băluţă va fi titular acum, Ştefănescu să demonstreze şi va fi titular. Nu stau 17 ani după tine, demonstrează, tată! De frică trebuie să joace”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali a pus la zid un jucător după CFR Cluj – FCSB 2-2

Gigi Becali a pus la zid un jucător după CFR Cluj – FCSB 2-2. Patronul de la FCSB l-a criticat pe Ionuţ Panţîru pentru evoluţia din derby-ul de la Cluj.

Reclamă

Pe Panţîru l-am pus ca să îi dau curaj şi încredere, dar nu a mai fost el. I-am dat prea multă încredere. Nu a mai urcat deloc, i-a fost cam frică, a greşit şi la goluri. Radunovic este valoros, doar că a venit de la echipa naţională”. a spus Gigi Becali într-o conferinţă la Palat.

Gigi Becali a mai anunţat o adevărată revoluţia în echipă în meciurile următoare. Daniel Bîrligea va fi titular, iar echipa va juca cu un singzur închizător în meciurile din Liga 1. Doar în grupele Europa League echipa va continua să joace cu 2 închizători.

„Nu am jucat nici noi, nici ei. Parcă erau două echipe care nu ştuiau fotbal. A doua repriză nu a mai fost decât o echipă pe teren. Până se aşează puţin lucrurile. O să vină şi Bîrligea, cu el în teren nu se ştie cu cine se acomodează în stânga şi dreapta.

Acolo el o să fie sigur atacant. La mijloc e clar că Tănase şi Olaru vor juca. Nu mai jucăm cu doi închizători să ne apărăm. În Europa jucăm cu doi închizători, dar în România nu mai jucăm ca să ne apărăm. Năucim adversarul, 4-0 dacă suntem echipă mare„, a mai spus Becali.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58 16 sept.

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55 16 sept.

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46 16 sept.

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39 16 sept.

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 0-2: „Am făcut-o de oaie!”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 5 VIDEOEsteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei 6 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist
Citește și