Închide meniul

Salariul pe care Gigi Becali i l-a oferit lui Vlad Chiricheş pentru o revenire la FCSB

Dan Roșu Publicat: 4 iulie 2023, 10:17

Reclamă
Salariul pe care Gigi Becali i l-a oferit lui Vlad Chiricheş pentru o revenire la FCSB

Gigi Becali, investigat de UEFA după ce a recunoscut că a pariat pe Nordsjaelland - FCSB

Gigi Becali, la o conferinţă de presă / Profimedia Images

Salariul pe care Gigi Becali i l-a oferit lui Vlad Chiricheş pentru o revenire la FCSB nu se apropie de suma pe care o doreşte căpitanul naţionalei pentru a juca din nou în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali i-a pus pe masă o ofertă importantă pentru Liga 1, dar, dacă ar accepta-o, Chiricheş ar câştiga mai puţin decât Florinel Coman. „Mbappe” a ajuns la 30.000 de euro pe lună, după ce a semnat noul contract cu roş-albaştrii.

Salariul pe care Gigi Becali i l-a oferit lui Vlad Chiricheş

Conform playsport.ro, Becali i-a propus lui Vlad Chiricheş un salariu anual de 300.000 de euro, echivalentul a 25.000 de euro pe lună. Totuşi, fundaşul de 33 de ani cotat la 900.000 de euro ar cere 500.000 de euro pe an, adică peste 40.000 de euro pe lună.

Rămâne de văzut dacă Becali îl va convinge pe Chiricheş, aflat acum fără contract după despărţirea de Cremonese. Gigi a renunţat la Jonas Tamm şi Iulian Cristea şi la echipă a ajuns doar Siyabonga Ngezana, fotbalist prezentat deja oficial.

Vlad Chiricheş a jucat la echipa lui Gigi Becali în perioada 2012-2013, câştigând un titlu în Liga 1 şi Supercupa României. El a mai evoluat apoi pentru Tottenham, Napoli, Sassuolo şi Cremonese.

Reclamă

Marius Şumudică a analizat transferul lui Siyabonga Ngezana la FCSB

Marius Şumudică a analizat transferul lui Siyabonga Ngezana la FCSB. Vicecampioana României l-a transferat pe fundaşul sud-african de la Kaizer Chiefs.

Marius Şumudică a analizat transferurile făcute de FCSB în această vară şi este convins că vicecampioana României a mizat pe calitate, nu pe cantitate. De asemenea, antrenorul român a declarat că are informaţii de la un fost elev de la Gaziantep că Ngezana este un jucător foarte bun pentru FCSB şi că poate fi un câştig pentru fotbalul românesc:

„FCSB, luându-l și pe Djokovic, eu am spus că nu credeam că va veni, dar Gigi a reușit să îl convingă. Și chiar la prima repriză cu Anderlecht sunt foarte mulțumiți de el, pot să îl folosească în mai multe zone de teren și ca inter, număr 6, împinge jocul foarte bine, forță, la mine a jucat foarte bine, se pregătește foarte bine și peste tot pe unde a fost a jucat. Face prevenție foarte multă, a intrat și pe mâna lui Neubert, și Băluță cred că îi vor ajuta.

Reclamă 4 / 0/3

Ei nu au luat cantitate, ei au luat calitate. Doi jucători care îi vor ajuta și un fundaș central foarte bun, eu am informații că e foarte bun de la un jucător din Franța, care mi-a fost elev la Gaziantep. Mi-a zis că, cu siguranță că va fi câștig mare de tot pentru liga din România”, a declarat Marius Şumudică, la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și