Închide meniul

Şapte schimbări în primul 11 de la FCSB, pentru meciul cu Gloria Buzău! Cum arată apărarea campioanei

Viviana Moraru Publicat: 6 octombrie 2024, 19:38 / Actualizat: 6 octombrie 2024, 21:21

Reclamă
Şapte schimbări în primul 11 de la FCSB, pentru meciul cu Gloria Buzău! Cum arată apărarea campioanei

Şapte schimbări în primul 11 de la FCSB, pentru meciul cu Gloria Buzău

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Hepta

S-au produs nu mai puţin de şapte schimbări în primul 11 de la FCSB, pentru meciul cu Gloria Buzău. Apărarea campioanei este decimată, Adrian Şut fiind titularizat pe postul de fundaş central.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi vizita celor de la Gloria Buzău, în etapa a 12-a din Liga 1. Partida de pe Arena Naţională se va disputa de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Şapte schimbări în primul 11 de la FCSB, pentru meciul cu Gloria Buzău

Apărarea FCSB-ului este decimată, pentru duelul cu Gloria Buzău. Mihai Popescu şi Joyskim Dawa sunt suspendaţi pentru confruntarea din această etapă, iar Siyabonga Ngezana este accidentat. Astfel, titulari în centrul apărării roş-albaştrilor sunt Adrian Şut şi Vlad Chiricheş.

Risto Radunovic a fost trecut pe bancă, iar titular pe postul de fundaş stânga este Ionuţ Panţîru. La mijloc, Baba Alhassan şi Malcom Edjouma au fost titularizaţi, după ce au fost rezerve în meciul cu PAOK.

Marius Ştefănescu a fost şi el titularizat, fiind trecut pe banca de rezerve Alexandru Băluţă. Octavian Popescu a prins şi el primul 11, iar vârf este David Miculescu.

Reclamă
Reclamă

Astfel, faţă de meciul cu PAOK, Vlad Chiricheş, Ionuţ Panţîru, Baba Alhassan, Malcom Edjouma, Marius Ştefănescu, Octavian Popescu şi David Miculescu au fost titularizaţi.

Echipele de start la FCSB – Gloria Buzău:

FCSB: Târnovanu – Crețu, Șut, Chiricheș, Panțîru – Alhassan, Edjouma – Ștefănescu, Olaru, Oct. Popescu – Miculescu
Rezerve: Vlad, Tănase, Bîrligea, Popa, Baeten, Băluță, Pantea, Musi, Radunovic, Luis Phelipe
Absenți: Popescu, Dawa (suspendați), Ngezana, Lixandru (accidentați)
Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă

Gloria Buzău: Lazar – Ciranni, Lovric, Cestor, Diego – Canadjija, Dr. Albu – Jipa, Tavares, Ișfan – Budescu
Rezerve: Greab, Railean, Grosu, Turda, Dobroavlevici, Dumitrașcu, Akhmatov, T. Călin, Tescan, Al. Stan, Ion Gheorghe, Matos
Absenți: –
Antrenor: Eugen Neagoe

Când va revenit Siyabonga Ngezana

Mihai Stoica a anunțat când va reveni Siyabonga Ngezana! Oficialul de la FCSB a făcut o dezvăluire importantă pentru fanii campioanei.

Siyabonga Ngezana s-a accidentat în cadrul acțiunii din luna septembrie a echipei naționale a Africii de Sud, unde a fost integralist în partidele cu Uganda și Sudanul de Sud. După aceste dueluri, medicii campioanei au descoperit că fundașul are o leziune musculară, care l-a ținut departe de teren.

Acesta a ratat partidele FCSB-ului din Europa League, cu RFS și PAOK, dar și meciurile de campionat cu CFR Cluj, Petrolul și Sepsi.

Totuși, Mihai Stoica a anunțat faptul că Siyabonga Ngezana va fi apt de joc pentru derby-ul cu Dinamo, care se va juca după pauza provocată de meciurile echipelor naționale, pe data de 20 octombrie.

„Ngezana va fi cu Dinamo sută la sută!”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:57

„Nu ai cum să câştigi dacă faci asta!” Marius Şumudică, la pământ după ce Rapid a pierdut cu Botoşani

20:57

LIVE TEXTFCSB – Gloria Buzău 0-1. Supriză uriaşă pe Arena Naţională. Charalambous, nevoit să joace cu Şut în centrul apărării

20:56

VideoMeciul Nacional – Benfica, întrerupt de ceaţă! După 8 minute nu se mai vedea nimic pe teren

20:47

„M-am săturat! Nu văd nicio ieşire aşa!” Săpunaru a răbufnit după Botoşani – Rapid 2-0: „Parcă a întors cineva lumânările!”

20:38

VideoSimona Radiş, Sabrina Voinea şi campionii olimpici de la canotaj au avut parte de o seară de gală în Delta Dunării

20:20

FotoCum a fost surprins Marius Şumudică, după ce Rapid a fost „distrusă” de FC Botoşani. Imaginile durerii cu antrenorul rapidiştilor

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și