Închide meniul
Foto

Scandări xenofobe la Petrolul – Sepsi. Un jucător al covăsnenilor, lovit de un obiect aruncat din tribună

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 martie 2024, 21:36

Scandări xenofobe la Petrolul – Sepsi. Un jucător al covăsnenilor, lovit de un obiect aruncat din tribună

Scandări xenofobe la Petrolul - Sepsi

Momentul în care jucătorul lui Sepsi a fost lovit de suporterii Petrolului / Captură Orange Sport

Au fost scandări xenofobe la Petrolul – Sepsi. Suporterii „lupilor galbeni” nu s-au abținut și au provocat un scandal uluitor, la meciul de la Ploiești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima etapă a sezonului regular a încins spiritele în Liga 1. După ce suporterii de la UTA, Dinamo, U Cluj, dar și de la CSA Steaua (înfrățiți cu arădenii) s-au încăierat înainte de partide, a venit și rândul fanilor de la Petrolul, care au provocat incidente la duelul cu Sepsi.

Scandări xenofobe la Petrolul – Sepsi

În minutul 14 al duelului de pe stadionul Ilie Oană, Sepsi a deschis scorul prin Florin Ștefan, iar spiritele s-au încins în tribunele arenei din Ploiești.

După gol, jucătorii echipei patronate de Laszlo Dioszegi au primit o lovitură liberă, de la mare distanță de poarta lui Zima. Ștefănescu și Aganovic se aflau în apropierea balonului, iar Oroian era la mică distanță de aceștia.

Potrivit orangesport.ro, un obiect a zburat din tribună înainte ca lovitura liberă să fie executată, iar Oroian s-a prăbușit la pământ, după ce a fost lovit în cap. VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

Reclamă

Jucătorul covăsnenilor a sângerat și a avut nevoie de îngrijiri medicale, după această lovitură. De asemenea, fanii Petrolului i-au atacat, din tribună, și pe oamenii din staff-ul lui Sepsi, care s-au plâns la al 4-lea oficial.

Scene halucinante înainte de Dinamo – UTA

Scene halucinante înainte de Dinamo – UTA! Ultraşii s-au bătut pe teren şi au aruncat cu torţe. Meciul a început cu 10 minute întârziere.

Scandal uriaş chiar pe teren, înainte de Dinamo – UTA. Ultraşii celor de la CSA Steaua s-au bătut cu rivalii lor chiar pe gazonul stadionului Arcul de Triumf.

Reclamă 4 / 0/3

Scenele halucinante s-au produs chiar ânainte ca meciul să înceapă. Dinamoviştii şi ultraşii celor de la CSA Steaua şi-au împărţit pumni şi picioare. Ultraşii stelişti au venit la meci pentru a-i susţine pe arădeni.

A fost și un scandal uriaş înainte de Dinamo – UTA,  cu fanii dinamovişti şi cei de la CSA Steaua în prim plan. Elias Bucurică, liderul celor din PCH, a avut cuvinte greu de reprodus la adresa jurnaliştilor.

Elias Bucurică i-a înjurat pe jurnaliştii prezenţi la meci, dar şi un mesaj jignitor la adresa fanilor veniţi de la Arad.

„Țăranilor, ați ajuns la București?!”, le-a strigat Elias Bucurică fanilor celor de la UTA, conform gsp.ro. La meci au ajuns şi ultraşii care susţin CSA Steaua. Aceştia sunt înfrăţiţi cu fanii celor de la UTA. Jandarmii au intervenit pentru ca lucrurile să nu degenereze şi au dat cu gaze lacrimogene.

Pe drumul spre Bucureşti, ultraşii de la UTA au avut un conflict violent cu fanii de la Universitatea Cluj. Incidentul şocant a fost confirmat de Jandarmerie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și