Închide meniul
Foto

Imagini halucinante înainte de Dinamo – UTA! Ultraşii dinamovişti şi cei de la CSA Steaua s-au bătut pe teren

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 martie 2024, 20:45

Reclamă
Imagini halucinante înainte de Dinamo – UTA! Ultraşii dinamovişti şi cei de la CSA Steaua s-au bătut pe teren

Fanii de la Dinamo şi de la CSA Steaua, "săltaţi" de mascaţi

Captură digisport.ro

Imagini halucinante înainte de Dinamo – UTA! Ultraşii s-au bătut pe teren şi au aruncat cu torţe. Meciul a început cu 10 minute întârziere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal uriaş chiar pe teren, înainte de Dinamo – UTA. Ultraşii celor de la CSA Steaua s-au bătut cu rivalii lor chiar pe gazonul stadionului Arcul de Triumf.

Imagini halucinante înainte de Dinamo – UTA! Ultraşii s-au bătut pe teren şi au aruncat cu torţe

Scenele halucinante s-au produs chiar ânainte ca meciul să înceapă. Dinamoviştii şi ultraşii celor de la CSA Steaua şi-au împărţit pumni şi picioare. Ultraşii stelişti au venit la meci pentru a-i susţine pe arădeni.

Vezi VIDEO AICI bătaia incredibilă

Scandal uriaş înainte de Dinamo – UTA! Elias Bucurică, cuvinte greu de reprodus: „Țăranilor, ați ajuns la București?!”

Scandal uriaş înainte de Dinamo – UTA,  cu fanii dinamovişti şi cei de la CSA Steaua în prim plan. Elias Bucurică, liderul celor din PCH, a avut cuvinte greu de reprodus la adresa jurnaliştilor.

Reclamă

Elias Bucurică i-a înjurat pe jurnaliştii prezenţi la meci, dar şi un mesaj jignitor la adresa fanilor veniţi de la Arad.

„Țăranilor, ați ajuns la București?!”, le-a strigat Elias Bucurică fanilor celor de la UTA, conform gsp.ro. La meci au ajuns şi ultraşii care susţin CSA Steaua. Aceştia sunt înfrăţiţi cu fanii celor de la UTA. Jandarmii au intervenit pentru ca lucrurile să nu degenereze şi au dat cu gaze lacrimogene.

Pe drumul spre Bucureşti, ultraşii de la UTA au avut un conflict violent cu fanii de la Universitatea Cluj. Incidentul şocant a fost confirmat de Jandarmerie.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut o intervenție pentru aplanarea unui conflict pe raza localității Dedulești. Galeria celor de la UTA și U Cluj tranzitau prin aceeași zonă și s-au întâlnit exact la Dedulești.
Au provocat un mic conflict. Jandarmii împreună cu polițiștii au intervenit însă prompt și am reușit să oprim escaladarea conflictului. Nu au fost pagube materiale și nu a avut nimeni nevoie de îngrijiri medicale.

Pe baza imaginilor vom lua măsurile care se impun. Erau cu un microbuz și un autocar. Noi deja am comunicat către București și vom lua măsuri și pentru drumul de întoarcere.
Suporterii vor fi însoțiți pe toată raza județelor pe tot parcursul drumului de întoarcere. Suporterii riscă amenzi. Vom stabili în urma imaginilor surprinse pe camere”, se arată în anunțul Jandarmeriei, citat de fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și