Închide meniul

Scene halucinante după U Cluj – FC Argeș 1-1! Eugen Neagoe a sărit să-l bată pe Marius Croitoru

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 noiembrie 2022, 20:42

Scene halucinante după U Cluj – FC Argeș 1-1! Eugen Neagoe a sărit să-l bată pe Marius Croitoru

Eugen Neagoe a sărit să-l bată pe Marius Croitoru

Incidentul de după U Cluj - FC Argeș / captură Orange Sport

Eugen Neagoe a sărit să-l bată pe Marius Croitoru după partida U Cluj – FC Argeș 1-1, din etapa a 18-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul clujenilor a fost un car nervi după finalul jocului. Neagoe a părut să fie nervos pe ceva ce i-a spus Croitoru. S-a dus glonț spre antrenorul piteștenilor.

Eugen Neagoe a sărit să-l bată pe Marius Croitoru

Eugen Neagoe a fost ținut cu greu de oamenii din staff-ul lui U Cluj. El și Croitoru și-au aruncat câteva vorbe de la distanță. A intervenit și arbitrul Andrei Chivulete să calmeze spiritele.

După ce lucrurile s-au calmat, Neagoe și Croitoru au discutat câteva minute și apoi au plecat spre vestiare.

„Nu s-a întâmplat nimic, era și el supărat, și eu, am dat mâna la final. N-am nicio problemă”, a spus Eugen Neagoe, după meci.

Reclamă

Mihai Stoica laudă intervenția lui Andrei Chivulete

Managerul general al FCSB a comentat conflictul dintre Neagoe și Croitoru și a lăudat intervenția rapidă a arbitrului Andrei Chivulete.

„Îți spun eu că nu se băteau. Dar trebuie să arăți cât mai nervos, îți spun din propria experiență. Eu zic că dacă Chivulete a intervenit, e foarte bine. Arbitrii trebuie să facă asta, să încerce să aplaneze.

E o mare prostie. Oamenii pot face și prostii. Să presupunem că se ajunge la corecții fizice. E foarte bine să întâmpine și să nu se ajungă la așa ceva. Dacă un arbitru intervine și nu se ajunge la așa ceva, e foarte bine. Dacă stă și se uită cum oamenii își scot dinții… Andrei spune că asta e recomandarea. Dar mi se pare greșită. Iar cei mai mulți arbitri intervin”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro. 

Reclamă 4 / 0/3

U Cluj – FC Argeș 1-1

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, în compania echipei FC Argeş, în etapa a 18-a din Superligă.

Pentru Universitatea Cluj a marcat Remacle (61), iar pentru FC Argeş a înscris Garita (18).

Universitatea Cluj: Gorcea – Vlădoiu, Piţian, D. Ispas, Briceag – Simion, I. Filip (Purece 89), Ov. Bic (Remacle 46)- Chipciu (Bălan 58), Thiam, L. Fulop. Antrenor: Eugen Neagoe

FC Argeş: Straton (Greab 46)- Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Jakolis – Meza Colli, Njike – Al. Işfan, Calcan (M. Constantin 62), Donisa (Alceus 83) – Garita. Antrenor: Marius Croitoru

Recomandări
  • Scene halucinante după U Cluj – FC Argeș 1-1
  • Eugen Neagoe a sărit să-l bată pe Marius Croitoru

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham Vezi toate știrile
Citește și