Închide meniul

Scene uluitoare după Farul – Hermannstadt 1-1! Gică Hagi a primit cartonaşul roşu după ce a răbufnit la adresa arbitrului Feşnic!

Bogdan Stănescu Publicat: 11 noiembrie 2023, 22:59 / Actualizat: 13 noiembrie 2023, 20:05

Reclamă
Scene uluitoare după Farul – Hermannstadt 1-1! Gică Hagi a primit cartonaşul roşu după ce a răbufnit la adresa arbitrului Feşnic!

Gheorghe Hagi reactioneaza in meciul de fotbal dintre Farul Constanta si FCSB, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, duminica 17 septembrie 2023. Ovidiu *** Gheorghe Hagi reacts during the football match between Farul Constanta and FCSB, counting for the Superbet Super League, held at the Central Stadium of the Gheorghe Hagi Academy in Ovidiu, Sunday 17 September 2023 Ovidiu Copyright: xRazvanxPasarica/SPORTxPICTURESx,Image: 806448172, License: Rights-managed, Restrictions: Credit images as "Profimedia/ IMAGO", Model Release: no

Gică Hagi, în timpul unui meci la Farul/ Profimedia Images

Scene uluitoare imediat după fluierul final de la Farul – Hermannstadt 1-1! Gică Hagi a primit cartonaşul roşu după ce a criticat serios arbitrajul centralului Horaţiu Feşnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi l-a apostrofat încontinuu pe Feşnic după încheierea partidei. „E fault!”, ar fi fost auzit strigându-i Gică Hagi lui Horaţiu Feşnic.

Scene uluitoare după Farul – Hermannstadt 1-1! Gică Hagi a primit cartonaşul roşu

Gică Hagi a continuat să se ţină după arbitrul Horaţiu Feşnic în drumul centralului spre vestiar.

„Regele” i-a reproşat acestuia maniera în care a arbitrat. Extrem de nervos, Hagi urmează să lipsească de pe banca echipei sale în următoarele jocuri după ce a văzut direct cartonaşul roşu.

Farul – Hermannstadt 1-1. Dramatism la Ovidiu! Echipa lui Gică Hagi a fost egalată în prelungirile partidei

Farul – Hermannstadt 1-1 a fost în format live text, pe AS.ro. Campioana a condus până în prelungiri, dar Alhassan a egalat surprinzător, iar echipa antrenată de Marius Măldărăşanu pleacă de la Ovidiu cu un punct.

Reclamă

Farul se încurcase şi etapa trecută, cu Botoşani, „lanterna roşie” din Liga 1. Constănţenii au remizat atunci pe teren propriu, scor tot 1-1, la fel ca astăzi.

Farul a deschis scorul în minutul 27 al meciului, Artean fiind cel care a marcat pentru constănţeni. Echipa lui Gică Hagi avea să fie egalată când nimeni nu se mai aştepta, în prelungiri, Alhassan fiind cel care a înscris în minutul 90+1.

Farul: Aioani – Dussaut, Larie, M. Popescu, Kiki – T. Băluță, Artean, Grameni – Ad. Mazilu, L. Munteanu, Budescu
Rezerve: Buzbuchi – Boli, Sîrbu, Queiros, N. Popescu, Gustavo Costa, Sali, Borgnino, Rivaldinho
Antrenor: Gică Hagi

Reclamă 4 / 0/3

Hermannstadt: Căbuz – Etienne, V. Găman, Bejan, Butean – Balaure, Mino Sota, Alhassan, Jipa – Neguț, D. Paraschiv
Rezerve: Muțiu – I. Stoica, Murgia, Biceanu, P. Petrescu, Oroian, Bucuroiu, G. Iancu, Fonseca
Antrenor: Marius Măldărășanu

Hermannstadt traversează o perioadă foarte bună

Hermannstadt traversează o perioadă extrem de bună, fiind fără înfrângere de la începutul lunii august. În etapa anterioară, sibienii au învins-o cu 1-0 pe CFR Cluj, pe teren propriu.

Hermannstadt este pe locul patru în Liga 1, cu 24 de puncte, acumulate după 16 meciuri disputate.

De cealaltă parte, Farul nu a mai câştigat de patru meciuri în Liga 1, fiind pe locul şapte, la egalitate cu Petrolul, ocupanta ultimului loc de play-off.

Formaţia lui Gică Hagi remizase cu Botoşani, UTA, şi U Cluj, şi a fost învinsă de CFR Cluj, în ultimele patru partide. De asemenea, Farul a fost eliminată şi din Cupa României, după înfrângerea cu Buzău.

În tur, Farul s-a impus la limită în duelul cu Hermannstadt. Constantin Grameni a marcat atunci singurul gol al meciului.

Gică Hagi: „Ne așteptam să avem mai multe puncte”

Gică Hagi spunea înainte de meci că se aştepta ca echipa lui să aibă mai multe puncte în Liga 1, după ce sezonul trecut a câştigat campionatul.

Reclamă

”Ne așteptam să avem mai multe victorii și mai mult puncte după turul de campionat. Din păcate, în ultimele 3 meciuri de acasă puteam obține mult mai mult. Asta e realitatea. Începe returul, trebuie să facem mai multe. Să stăm defensiv mai bine, ofensiv să marcăm mai mult. Toate meciurile sunt grele. 

Întâlnim o echipă care e într-un moment bun, face bine ambele faze. Formează o echipă omogenă, jucătorii au experiență în prima ligă. Antrenorul lor e foarte bun, a demonstrat, a dus echipa din Liga 2 până aici. Jucăm acasă, sperăm să intre mai multe mingi în poartă. Victoria e obiectivul numărul 1

Suntem o echipă căreia îi place să atace și la un moment dat ne descoperim. Echipa a excelat anul trecut, din toate punctele de vedere. E mai greu să te menții. E greu să repetăm ce am făcut anul trecut. A fost un sezon fantastic. Am jucat de la egal la egal cu cele mai bune echipe din România. Marcam multe goluri, chiar dacă și primeam. Acum primim prea multe, trebuie să facem ceva!”, a declarat Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:55 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și