Închide meniul
Foto

Scenografie de senzație pregătită de fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Rapid! Atmosferă de sărbătoare pe Arena Națională

Alex Ioniță Publicat: 20 aprilie 2024, 20:43

Reclamă
Scenografie de senzație pregătită de fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Rapid! Atmosferă de sărbătoare pe Arena Națională

Scenografie de senzație pregătită de fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Rapid

Scenografia afișată de fanii FCSB-ului / AS.ro

Fanii FCSB-ului au pregătit o scenografie de senzație la derby-ul cu Rapid, de pe Arena Națională. Suporterii roș-albaștrilor au făcut spectacol în debutul partidei care îi poate aduce titlul echipei lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul din etapa cu numărul 5 a playoff-ului este sold-out, iar atmosfera este una, cu adevărat, senzațională.

Scenografie de senzație pregătită de fanii FCSB-ului, la derby-ul cu Rapid

Înainte de startul meciului, suporterii echipei antrenate de Elias Charalambous au afișat un banner pe care au scris mesajul „We just can’t get enough”, în traducere: „Pur și simplu nu ne putem sătura!”.

Apoi, înainte ca arbitrul să fluiere startul partidei, întreaga peluză a fanilor FCSB s-a colorat în culorile roșu și albastru, iar, în scenografie, a fost inclus mesajul: „Să înceapă nebunia!”

VEZI IMAGINI CU SCENOGRAFIA ROȘ-ALBAȘTRILOR ÎN GALERIA FOTO

Reclamă

Echipele de start pentru meciul din etapa a 5-a a playoff-ului Ligii 1:

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Chiricheș, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Ad. Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman

Rezerve: M. Udrea, A. Vlad – Panțîru, Dawa, Haruț, Pandele, Antwi, M. Toma, Al. Băluță, Alhassan, Radaslavescu, D. Popa

Reclamă 4 / 0/3

Rapid: Aioani – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Hromada, Oaidă, Hasani – Krasniqi, Rrahmani, Petrila

Rezerve: Drăghia – Onea, I. Cristea, Dr. Grigore, Bădescu, Emmers, El Sawy, Funsho, Cîrjan, Papeau, Burmaz, Cepoi

Ce au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid

Ce au scandat fanii FCSB-ului la Arena Naţională, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid. Ultraşii liderului din Liga 1 au luat cu asalt cel mai mare stadion din România.

FCSB este aproape de a deveni, matematic, campioană. De 9 ani aşteaptă echipa lui Gigi Becali titlul în Liga 1.

Toate biletele pentru derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 5-a a play-off-ului s-au vândut. Fanii roş-albaştrilor au ajuns la stadion cu două ore înainte de partidă şi au aşteptat venirea favoriţilor.

În momentul în care autocarul FCSB-ului a ajuns la Arena Naţională, fanii au început să strige: „Campionii, campionii, ole ole ole!„.

Mai mult decât atât, s-a declanşat isteria în momentul în care Florinel Coman a coborât din autocar. Au fost urale de bucurie, iar „Mbappe” a ridicat triumfător pumnul în aer.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și