Închide meniul
Foto

Scenografii impresionante la derby-ul Petrolul – Rapid. Atmosferă incediară pe stadionul „Ilie Oană”

Alex Ioniță Publicat: 15 decembrie 2023, 20:39

Reclamă
Scenografii impresionante la derby-ul Petrolul – Rapid. Atmosferă incediară pe stadionul „Ilie Oană”

Scenografii impresionante la derby-ul Petrolul - Rapid

Scenografiile de la meciul dintre Petrolul și Rapid / Antena Sport

Scenografii impresionante la derby-ul Petrolul – Rapid. Galeriile celor două echipe au făcut spectacol în debutul partidei care contează pentru etapa cu numărul 20 a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Având în vedere rivalitatea dintre „lupii galbeni” și formația giuleșteană, fanii celor două formații s-au mobilizat și au început „duelul” din tribune. Cele două grupuri de suporteri au făcut scenografii impresionante, dar totuși meciul nu a fost lipsit de incidente.

Scenografii impresionante la derby-ul Petrolul – Rapid. Imagini de senzație de pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești

Înainte de startul partidei de la Ploiești, cele două galerii și-au afișat scenografiile și au făcut un spectacol senzațional, minute în șir. Cei de la Petrolul au afișat două imagini, în ambele peluze ale stadionului, pentru a-și susține favoriții.

De asemenea, și în sectorul ocupat de fanii rapidului a fost afișată o scenografie. De asemenea, pe lângă imaginea ridicată în peluză, giuleștenii au fluturat și steaguri, dar au aprins și torțe (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO).

Totuși, în primele minute ale partidei au existat și o serie de incidente, iar partida a fost oprită, preț de câteva minute. Mai exact, în minutul 6, Andrei Borza a primit cartonașul roșu pentru un fault dur, iar fanii echipei pregătite de Cristiano Bergodi au aruncat torțe în teren, în semn de protest față de decizia centralului.

Reclamă

Rapid e avertizată de Marius Şumudică: „Va fi destul de greu de gestionat”. Ce spune despre fanii giuleşteni

Rapid e avertizată de Marius Şumudică. Echipa lui Cristiano Bergodi traversează o perioadă extrem de complicată, fiind fără victorie de la meciul cu FCSB, de pe 5 noiembrie. În ultima etapă, Rapid a pierdut pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 1-2.

Marius Şumudică este de părere că formaţia din Giuleşti trebuie să treacă peste această criză foarte repede, pentru a nu strica relaţia cu suporterii. „Şumi” a infirmat, recent, că ar exista vreo posibilitate să o părăsească pe Gaziantep pentru a-l înlocui pe Cristiano Bergodi pe banca Rapidului.

Şumudică a vorbit şi despre gestul fanilor lui Rapid din meciul de sâmbătă. În momentul în care FC Voluntari conducea cu 2-0, întreg stadionul Giuleşti a început să cânte, în mod ironic, cântecul formaţiei ilfovene.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi pare rău de Rapid. Cred că și un egal i-ar fi ajutat în contextul în care CFR Cluj și FCSB au făcut doar egal. Cu două-trei victorii urci în primele șase, iar două-trei înfrângeri te coboară de acolo.

Au nevoie de două victorii ca lucrurile să fie ok. În caz că nu vor câștiga, va fi destul de greu de gestionat în relația cu suporterii.

Felicit galeria Rapidului, care, în afară de acel cântec cu Voluntariul, nu au avut reacții ieșite din comun. Nu au protestat, nu au contestat nici jucătorii, nici antrenorul”, a declarat Marius Şumudică, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și