Închide meniul

Rapid e avertizată de Marius Şumudică: „Va fi destul de greu de gestionat”. Ce spune despre fanii giuleşteni

Alex Masgras Publicat: 12 decembrie 2023, 18:25

Reclamă
Rapid e avertizată de Marius Şumudică: „Va fi destul de greu de gestionat. Ce spune despre fanii giuleşteni

Rapid e avertizată de Marius Şumudică

Marius Şumudică, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Rapid e avertizată de Marius Şumudică. Echipa lui Cristiano Bergodi traversează o perioadă extrem de complicată, fiind fără victorie de la meciul cu FCSB, de pe 5 noiembrie. În ultima etapă, Rapid a pierdut pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică este de părere că formaţia din Giuleşti trebuie să treacă peste această criză foarte repede, pentru a nu strica relaţia cu suporterii.

Rapid e avertizată de Marius Şumudică

Şumudică a vorbit şi despre gestul fanilor lui Rapid din meciul de sâmbătă. În momentul în care FC Voluntari conducea cu 2-0, întreg stadionul Giuleşti a început să cânte, în mod ironic, cântecul formaţiei ilfovene:

„Îmi pare rău de Rapid. Cred că și un egal i-ar fi ajutat în contextul în care CFR Cluj și FCSB au făcut doar egal. Cu două-trei victorii urci în primele șase, iar două-trei înfrângeri te coboară de acolo.

Au nevoie de două victorii ca lucrurile să fie ok. În caz că nu vor câștiga, va fi destul de greu de gestionat în relația cu suporterii.

Reclamă

Felicit galeria Rapidului, care, în afară de acel cântec cu Voluntariul, nu au avut reacții ieșite din comun. Nu au protestat, nu au contestat nici jucătorii, nici antrenorul”, a declarat Marius Şumudică, la digisport.ro.

Ce a putut cânta galeria Rapidului chiar înainte ca Papeau să marcheze un eurogol cu Voluntari

Galeria Rapidului a lansat ironia supremă la adresa jucătorilor favoriţi, atunci când Voluntari conducea cu 2-0 pe Giuleşti, iar câteva secunde mai târziu, Jayson Papeau a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din acest sezon.

Ultraşii feroviarilor au ajuns la capătul puterilor atunci când şi-au văzut echipa condusă cu 2-0 de către ilfoveni şi au început să cânte hitul lansat de adversari „Viaţa mea o împart alături de Voluntari”.

Reclamă 4 / 0/3

În timp ce fanii îşi ironizau astfel jucătorii, Papeau a prins o execuţie de zile mari şi a marcat golul de 1-2, iar ce a urmat pe Giuleşti a fost din nou uimitor.

Suporterii au continuat să cânte melodia ilfovenilor, sperând că va mai pica un gol în poarta oaspeţilor. Nu a fost cazul şi Rapid a ajuns la trei meciuri fără victorie, fiind pe locul 4 în Liga 1, după 19 etape disputate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și