Închide meniul

Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj

Viviana Moraru Publicat: 2 mai 2024, 13:53

Reclamă
Se „rupe Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj

Se "rupe" Arena Naţională | Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB - CFR Cluj

Florinel Coman, în duel cu Ciprian Deac şi Cristi Manea/ Profimedia

Arena Naţională se va „rupe” la duelul dintre FCSB şi CFR Cluj, programat pe 11 mai, de la ora 20:30, dat fiind faptul că s-au vândut deja peste 30.000 de bilete. Fanii vor lua cu asalt cel mai mare stadion al ţării, pentru partida în urmă căreia roş-albaştrii vor primi trofeul de campioni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până la derby-ul cu CFR Cluj, FCSB se va duela cu Universitatea Craiova, în deplasare. Partida de pe „Ion Oblemenco” va fi luni, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Se „rupe” Arena Naţională | Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj

Conform fanatik.ro, până astăzi s-au vândut peste 33.000 de bilete la duelul dintre FCSB şi CFR Cluj. Acesta va fi ultimul duel pe care trupa lui Elias Charalambous îl va disputa pe teren propriu, în acest sezon.

Astfel, având în vedere că partida se va disputa peste mai bine de o săptămâna, cel mai probabil toate biletele puse în vânzare se vor vinde.

În acest moment, mai sunt disponibile mai puţin de 20.000 de bilete la duelul dintre FCSB şi CFR Cluj.

Reclamă

Roş-albaştrii s-au încununat deja campionii acestui sezon de Liga 1, cu trei etape înainte de finalul sezonului. FCSB a învins-o pe Farul, în etapa trecută, şi a câştigat astfel titlul în Liga 1, după o aşteptare de nouă ani.

Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB

Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! În afară de artificiile grandioase promise de Gigi Becali, FCSB a pregătit şi o plimbare cu un autobuz deschis.

Totodată, în Piaţa Constituţiei va fi un spectacol de lumini. Oficialul „roş-albaştrilor” a dezvăluit „programul” pentru ziua decernării trofeului. Trofeul şi medaliile se vor acorda la meciul FCSB – CFR Cluj, de pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, pe stadion se va celebra trofeul şi se vor decerna medaliile. Va fi show şi pe stadion, dar va fi un show cu artificii reci, confetti, după care se va pleca cu un autobuz descoperit şi se va merge în Piaţa Constituţiei, că doar acolo avem aprobare, unde va fi probabil un show de lumini.

La cât am aşteptat (n.r. – nouă ani), trebuia să facem ceva. Bine că a venit într-un moment în care avem timp şi să-l pregătim cum trebuie”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Veţi vedea cele mai frumoase artificii din viaţa voastră, le voi da pe Arena Naţională. Vom da la fiecare meci după primele cinci numai artificii, artificii, artificii!

Când vom juca în deplasare, vom închiria un loc unde să dăm cu artificii în apropierea stadionului. Voi ieşi pe Maybach, ca pe vremuri, o să dau comandă de nişte artificii care să ajungă până la şinele de tren (n.r. lângă stadionul Rapid – Giuleşti)”, spunea anterior Gigi Becali despre sărbătoarea FCSB-ului pentru cucerirea primului titlu, după o pauză de 9 ani.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” Vezi toate știrile
Citește și