Închide meniul

Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean. Cine este favorit să îl înlocuiască pe „Bocciu”

Publicat: 18 martie 2024, 16:42

Reclamă
Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean. Cine este favorit să îl înlocuiască pe „Bocciu

Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean

Fanii Rapidului, în timpul unui meci pe Giuleşti / Hepta

Victor Angelescu a anunţat că se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean. Acţionarul minoritar al giuleştenilor a venit cu detalii din interior despre situaţia de la club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angelescu a dezvăluit cine este favorit să îl înlocuiască pe „Bocciu”, care a primit un mandat de arestare preventivă pentru 30 de azi. Liviu Ungurean este considerat „capul grupului infracţional organizat” în dosarul care vizează introducerea de materiale pirotehnice pe stadioane.

Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean

Gigi Corsicanu, cel care a fost în trecut liderul galeriei Rapidului, este favorit să preia postul lui „Bocciu”. Se poartă discuţii şi urmează să se ia decizia finală în următoarele zile.

Nu avem mai multe informații despre ei. Vă dați seama că fericiți nu au cum să fie. Știm că sunt deținuți și cam atât. Este o anchetă în desfășurare. Nu a mai apărut nimic nou legat de dosar. Cel puțin din ce știm noi.

Am vorbit cu Gigi Corsicanu și a spus că săptămâna aceasta vor avea mai întâi ei o revedere și o discuție să vadă ce o să facă legat de faptul că nu au lider în acest moment. Trebuie să își aleagă un nou lider. Trebuie să vadă ce lucruri vor face.

Reclamă

Clubul nu are de ce să fie implicat aici și nici nu are ce să facă. După întâlnirea aceasta dintre ei o să vină cu o soluție. Apoi urmează să ne vedem și noi cu cei din conducerea galeriei. Să știm și noi despre ce este vorba.

Le-am spus și eu și i-am încurajat, iar Gigi mi-a promis că o să facă asta în această săptămână. După aceea o să știm și noi mai multe”, a declarat Victor Angelescu la fanatik.ro.

Iniţial, Gigi Corsicanu anunţase că nu va prelua șefia galeriei Rapidului. Acesta declarase că nu se gândește la acest lucru, având în vedere că „Bocciu” ar putea ieși din arest.

Reclamă 4 / 0/3

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile!

Liviu Ungurean a fost „săltat” joi de mascaţi şi a fost audiat timp de mai multe ore. Astăzi a aflat că va rămâne în arest pentru 30 de zile.

În continuarea comunicatului de presă din data de 14 martie 2024, precum și ca urmare a interesului public manifestat, Parchetul de pe lângă Tribunalul București aduce la cunoștința opiniei publice următoarele.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală față de 16 inculpați, persoane fizice, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, prevăzută de art. 367 alin. (1) și (3) Cod penal, orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, prevăzută de art. 37 lit. a) din Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explosive, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, prevăzută de art. 342 alin. (1) Cod penal și distrugere, prevăzută de art. 253 alin. (4) Cod penal.

Față de 12 inculpați procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, iar față de 3 inculpați s-a propus luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 zile de către judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului București.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale, dispunerea sau propunerea de luare a unor măsuri preventive sunt etape în cadrul procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, a anunţat Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și