Închide meniul

„Se umflă mușchii pe el!” Florin Prunea a răbufnit, după ce l-a auzit pe Dan Șucu: „Cu ce drept îl ataci pe Dan Nistor?”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 februarie 2024, 8:19

„Se umflă mușchii pe el! Florin Prunea a răbufnit, după ce l-a auzit pe Dan Șucu: „Cu ce drept îl ataci pe Dan Nistor?

Florin Prunea a răbufnit, după ce l-a auzit pe Dan Șucu

Florin Prunea şi Dan Şucu/ Colaj Hepta

Florin Prunea a răbufnit, după ce l-a auzit pe Dan Şucu. Acţionarul celor de la Rapid a oferit o reacţie acidă, după acuzaţiile de „omenie” ale lui Gigi Becali şi nu şi-a putut explica cum Dan Nistor a ratat un penalty în duelul dintre FCSB şi U Cluj. Florin Prunea consideră că Dan Şucu trebuie adus cu picioarele pe pământ, deoarece nu avea niciun drept să-l atace pe Dan Nistor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat cu U Cluj, în ultima etapă de Liga 1. Dan Nistor a ratat un penalty în prima repriză, iar la câteva zile după meci, Dan Şucu i-a întors cuvintele lui Gigi Becali, care vorbise de „omenie”, cu referire la victoria Rapidului cu Hermannstadt.

Florin Prunea a răbufnit, după ce l-a auzit pe Dan Şucu

Florin Prunea nu a rămas indiferent, după mesajul transmis de Dan Şucu. Fostul internaţional a declarat că acţionarul celor de la Rapid trebuie „trezit” în astfel de momente în care atacă anumiţi jucători.

Prunea a declarat că Dan Şucu nu ar fi trebuit să menţioneze penalty-ul ratat de Dan Nistor, deoarece acesta este unul dintre cei mai în formă jucători din acest sezon de Liga 1, cu o carieră ireproşabilă.

„E bine că-i mai aduceți aminte și-l aduceți cu picioarele pe pământ pe domnul Șucu. Are niște momente din astea și e bine că-i aduceți aminte și-l treziți așa din când în când că se umflă așa mușchii pe el și e bine ca să-l dezumflați.

Reclamă

Cu ce drept tu, Dan Șucu, îl ataci pe Dan Nistor? Are o carieră ireproșabilă ca jucător și este unul din cei mai buni jucători ai actualului campionat și după vii și ne pozezi nouă… Pe bune? Vino puțin să ne explici și nouă să vedem cum este cu meciul ăsta care a fost”, a declarat Florin Prunea, conform prosport.ro.

Dan Şucu a fost comparat cu Gigi Becali în „scandalul omeniei” din Liga 1

Dan Şucu a fost comparat cu Gigi Becali în „scandalul omeniei” din Liga 1. Oficialul de la FCSB a reacţionat după ce acţionarul majoritar al Rapidului i-a răspuns lui Gigi Becali prin intermediul unui comunicat.

Mihai Stoica a spus că nu a citit întreg comunicatul dat de Dan Şucu pentru că „s-a plictisit”, dar i-a atras atenţia remarca făcută de un fan al celor de FCSB. Mai exact, acesta a spus că Şucu, prin aducerea în discuţie a penalty-ului ratat de Nistor cu FCSB, a procedat la fel ca Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„Mie îmi place mai succint. Sigur, sigur sigur. Îmi place foarte mult cum se exprimă, să execute faza loviturii.. Vezi ce înseamnă să n-ai treaba cu fotbalul? Chiar nu l-am parcurs, mă plictisesc foarte repede de la o vârstă. Dar am citit o recenzie de la un suporter roş-albastru şi m-am amuzat copios că el a remarcat că Şucu face exact ce a facut Gigi, zici de omenie şi după dai exemplu cu Nistor. Nu facem ce, dar facem!

A venit înainte de meci cu Daniel Niculae şi Angelescu şi ne-a salutat (n.r. – cu Dan Şucu), un gest foarte frumos, şi la sfârşit întâmplător. Este un om civilizat, acum şi eu am devenit civilizat„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner Vezi toate știrile
Citește și