Închide meniul

Şedinţă de urgenţă în vestiarul lui CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Cristi Balaj şi Andrea Mandorlini

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 noiembrie 2023, 20:19

Şedinţă de urgenţă în vestiarul lui CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Cristi Balaj şi Andrea Mandorlini

Şedinţă de urgenţă în vestiarul lui CFR Cluj

Colaj Cristi Balaj și Andrea Mandorlini / Profimedia

Şedinţă de urgenţă în vestiarul lui CFR Cluj. Antrenorul formației, Andrea Mandorlini, dar și președintele formației, Cristi Balaj, le-au vorbit jucătorilor și le-au reamintit obiectivul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tensiunile de la clubul din Gruia au crescut, având în vedere faptul că jucătorii din lotul lui Andrea Mandorlini nu au profitat de pasul greșit al celor de la FCSB și nu au urcat pe primul loc. În ultima etapă a turului din sezonul regular, fosta campioană a României a fost învinsă de cei de la FC Hermannstadt, cu scorul de 0-1.

Şedinţă de urgenţă în vestiarul lui CFR Cluj! Dezvăluirile lui Andrea Mandorlini

Înaintea meciului cu Poli Iași, din etapa a 16-a a Ligii 1, Andrea Mandorlini a dezvăluit faptul că la CFR Cluj a avut loc o ședință în vestiar, la care a participat și președintele formației, Cristi Balaj. Subiectul ședinței respective a fost legat de șansele la câștigarea titlului ale „feroviarilor”.

„A vorbit președintele. Clar că nu putem fi fericiți. Dar trebuie să ținem cont de situația în care ne aflăm. Am schimbat mulți jucători, s-a redus bugetul și chiar și așa am avut multe oportunități să fim pe primul loc. Campionatul nu se câștigă astăzi, dar era bine să fim în față. Asta îți dă entuziasm și cred că entuziasmul poate să facă diferența. Totul depinde însă de noi. O repet, a spus-o și președintele”, a spus tehnicianul ardelenilor.

De asemenea, Andrea Mandorlini a menționat și faptul că nu a primit, cel puțin momentan, un ultimatum din partea conducerii. Totuși, tehnicianul din Gruia a făcut apel la calm și a spus că mai sunt de jucat foarte multe partide din actualul sezon.

Reclamă

„Ultimatum, nu? Mi se pare ciudată această întrebare. Am vorbit cu președintele, nu cu patronul, dar nu cred. Normal că nici patronul nu poate fi încântat, cu toții ne doream să fim pe primul loc. Mai e mult însă și vom vedea”, a spus Andrea Mandorlini, care a amintit de faptul că CFR a schimbat foarte mulți jucători și a redus semnificativ bugetul”, a mai spus Andrea Mandorlini.

Andrea Mandorlini anunță o plecare de ultimă oră de la CFR Cluj

„Jefte Betancor este afară din acest proiect, din echipa noastră. El este un băiat bun şi îi doresc tot binele. El a jucat multe meciuri la noi, îşi dorea să joace mai mult, mie îmi pare rău pentru el. El a decis asta. El îşi dorea să joace mai mult şi eu nu îi pot promite asta, indiferent de numele pe care îl are.

După meciul cu Iaşi avem o pauză, apoi şase meciuri foarte grele şi perioada de mercato. Noi ne concentrăm doar asupra meciului cu Iaşi. Urmărim profiluri de jucători, dar concentrarea noastră este pe aceste meciuri. Sunt convins că în mercato directorii sportivi vor face o treabă foarte bună, aşa cum am făcut-o mereu”, a spus antrenorul formației din Gruia, la conferința de presă premergătoare partidei cu Poli Iași.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor Vezi toate știrile
Citește și