Închide meniul

Ședință la urgență la FCSB! Gigi Becali a răbufnit: ”În cupele europene nu ai cum așa! Nu dau bani să ne distrăm!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 octombrie 2022, 10:42

Ședință la urgență la FCSB! Gigi Becali a răbufnit: ”În cupele europene nu ai cum așa! Nu dau bani să ne distrăm!”

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe la Palat / Hepta

Gigi Becali a răbufnit și a anunțat ședință de urgență la FCSB după victoria cu FC Argeș, scor 3-2. Patronul roș-albaștrilor este nemulțumit de prestația jucătorilor lui Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea mai multă implicare din partea jucătorilor. Latifundiarul din Pipera era convins că victoria de pe Arena Națională a venit datorită calităților individuale ale fotbaliștilor.

Gigi Becali a răbufnit și a anunțat ședință de urgență la FCSB

”Nu e vorba de greşeli în defensivă, greşeala e că mingea ajunge acolo. Mingea nu trebuie să fie la ei, trebuie să fie numai la noi. Trebuie să văd şi eu 7 pase. Trebuie şuturi pe poartă pe care să le apere portarul cu dificultate.

Vreau un fotbal frumos, când sunt combinaţii frumoase, când se demarcă jucătorii, vin la primit… vreau să văd 7-8 pase la echipa mea. Nu le văd! Se joacă numai din valoarea jucătorilor, asta nu vreau.

Aseară am meritat victoria, am avut şi o bară, dar vreau victorii categorice, după măsura jucătorilor pe care am dat bani. Noi trebuie să mergem în cupele europene, altfel la revedere. Dacă nu avem bani, nu facem fotbal. Nu ne distrăm. Becali nu dă bani aşa! Ei trebuie să aducă bani.

Reclamă

În cupele europene nu ai cum cu 11 puncte, dacă nu baţi categoric. Nu ai cum! Eu vreau victorii muncite şi asta a fost muncită. Nu spun că nu s-a muncit. Eu acuz jocul. O să merg la echipă”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Florin Răducioiu i-a făcut praf chiar pe favoriţii lui Gigi Becali după FCSB – FC Argeş 3-2

Florin Răducioiu a analizat ceea ce s-a întâmplat în meciul FCSB – FC Argeş, scor 3-2, în etapa a 12-a a Ligii 1. Fostul jucător al naţionalei României ştie unde sunt cele mai mari probleme ale roş-albaştrilor şi i-a făcut praf chiar pe favoriţii lui Gigi Becali.

Răducioiu e convins că fundaşii centrali sunt punctul slab al vicecampioanei României. Acesta a tras un semnal de alarmă asupra lui Joonas Tamm şi Joyskim Dawa. Doar estonianul a jucat împotriva piteştenilor şi l-a avut alături pe Haruţ.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu îmi inspiră încredere Dawa şi Tamm, cei doi apărători centrali, sunt organizaţi prost, sunt nesiguri, iar aici e o mare problemă. FCSB marchează, are ocazii de gol, dar apărarea arată rău şi ai mereu probleme dacă nu o pui la punct.  

E greu să dai mereu două-trei-patru goluri ca să câştigi, mai ales că întâlneşti echipe mai puternice decât FC Argeş. Acest lucru nu e mereu la îndemână”, a declarat Florin Răducioiu la primasport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și