Închide meniul

Sediul clubului FC U Craiova 1948, vandalizat de fani după numirea lui Nicolo Napoli. Adrian Mititelu: „Aşa e la Craiova!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 noiembrie 2022, 13:21

Sediul clubului FC U Craiova 1948, vandalizat de fani după numirea lui Nicolo Napoli. Adrian Mititelu: „Aşa e la Craiova!

Sediul clubului FC U Craiova 1948, vandalizat de fani după numirea lui Nicolo Napoli. Ce a declarat Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, prima reacţie după ce sediul clubului a fost vandalizat / Colaj Hepta/Antena Sport

Sediul clubului FC U Craiova 1948 a fost vandalizat de suporterii furioşi de numirea, pentru a noua oară, a antrenorului Nicolo Napoli. Adrian Mititelu a avut o primă reacţie după gestul fanilor care a provocat indignare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În tot oraşul Craiova au fost scrise mai multe mesaje defăimătoare la adresa patronului echipei aflate pe locul 14 în Liga 1. Mititelu e convins că ultraşii au făcut scandal pentru că nu au putut alege noul tehnician.

Sediul clubului FC U Craiova 1948 a fost vandalizat

Fanii ar fi trimis chiar şi o coroană cu flori acasă la patronul lui FC U Craiova 1948.

Așa e la Craiova! Știu că au vandalizat pereții, dar nu știu de coroana de flori de care spui. Suporterii ce performanțe au dacă spun că noi nu avem performanțe? Ei sunt nemulțumiți că nu punem antrenorul pe care-l vor ei, că nu facem ce vor ei. Ei sunt supărați că de ce jucăm la Târgu Jiu, deși ei au venit la meciul cu Hermannstadt și au înjurat echipa, privând-o de un rezultat pozitiv.

Au venit 3-4.000 de inși. Acum pentru că anticipam o prezență foarte slabă am zis să jucăm la Târgu Jiu să protejez și echipa. La Târgu Jiu oamenii ne încurajează. Ei, când a fost Croitoru, echipa a început să piardă și Croitoru era adulat.

Reclamă

Eu am încercat să pun mai mulți antrenori și n-am reușit să pun ce am dorit eu. Am ales așadar varianta de a-l aduce înapoi pe Nicolo Napoli. Am analizat contextul și am lăsat deoparte orgoliul și afirmațiile pe care el le-a făcut. M-am gândit că el măcar cunoaște lotul”, a declarat Adrian Mititelu pentru prosport.ro

Şapte meciuri la rând fără victorie, în toate competiţiile, au înregistrat oltenii lui Mititelu. Astăzi, Nicolo Napoli debutează în noul mandat cu FC Voluntari, în Cupa României.

Nicolo Napoli, reacție genială după ce a revenit la Craiova

Nicolo Napoli a avut o reacție genială după ce a semnat pentru a noua oară la FC U Craiova 1948. Antrenorul italian a dezvăluit că se afla în croazieră cu soția când a fost contactat de Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

Napoli încă nu a renunțat la visul de a prinde play-off-ul cu FC U Craiova 1948. Italianul e convins că echipa din Bănia a jucat cel mai bun fotbal sub comanda sa.

Eram în croazieră cu soția când m-a sunat Adrian Mititelu și mi-a spus că are nevoie de mine. M-a convins și am acceptat să mă întorc la Craiova. Soția mi-a spus: «E meseria ta, faci ce e mai bine pentu tine». Obiectivul este să fac echipa să joace bine, cum o făcea în urmă cu șase luni. Știu că e dificil. Trebuie să începem să adunăm puncte și să urcăm în clasament.

Sperăm încă să ajungem în play-off. Nu e distanță mare. Speranța moare ultima. Cred că fanii vor reveni lângă echipă, atunci când vor vedea că jucătorii luptă până în ultimul minut. Lotul e bun, nu ca al celor de la CFR, dar sunt jucători cu calitate. Trebuie să-și recapete încrederea”, a spus Nicolo Napoli, conform gsp.ro.

Celelalte mandate ale lui Nicolo Napoli la Craiova au fost în 2004, 2007-2009, 2011, 2013-2014, 2017, 2018-2019, 2020 și 2022. El este şi antrenorul care i-a salvat pe olteni de la retrogradare, în play-out-ul stagiunii precedente.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și