Închide meniul
Foto

Sediul clubului lui Adrian Mititelu, vandalizat cu o zi înainte de FCU Craiova – Universitatea Craiova

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 martie 2024, 11:16

Sediul clubului lui Adrian Mititelu, vandalizat cu o zi înainte de FCU Craiova – Universitatea Craiova

Sediul clubului lui Adrian Mititelu, vandalizat cu o zi înainte de FCU Craiova - Universitatea Craiova

Sediul clubului lui Adrian Mititelu, vandalizat - Antena Sport

Sediul clubului lui Adrian Mititelu a fost vandalizat cu o zi înainte de FCU Craiova – Universitatea Craiova, meci ce se va disputa duminică, de la ora 20:45, LIVE TEXT pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În dimineaţa de sâmbătă, câţiva bărbaţi au aruncat cu o substanţă neagră pe sediul clubului, dar şi pe una dintre maşinile clubului, care era parcată în faţa intrării.

Sediul clubului lui Adrian Mititelu, vandalizat cu o zi înainte de FCU Craiova – Universitatea Craiova

„În dimineaţa zilei de 09 martie a.c., în jurul orei 05.00, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe peretele exterior și pe ușa de acces în magazinul oficial al unui club sportiv din Craiova, persoane necunoscute au aruncat cu o substanță lichidă de culoare neagră.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale”, se arată în Comunicatul IPJ Dolj.

Lupta pentru palmaresul Universităţii Craiova se „încinge” iar

Adrian Mititelu a primit o veste bună înainte de derby-ul cu echipa lui Mihai Rotaru. În urma unui raport al magistraţilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție, s-a constatat că sunt elemente pentru judecarea recursului lui Adrian Mititelu la decizia instanţei.

Reclamă

„Am trecut un hop important, însă o să fie foarte greu de obținut dreptatea, atâta timp cât Marian Buda, omul care a manevrat toate litigiile legate de brandul U Craiova, se află în această poziție la Înalta Curte! Dar în viaţă niciodată nu se știe de unde apar surprizele! Poate Karma/ Divinitatea face dreptatea mult așteptată!”, a scris Adrian Mititelu pe Facebook.

Adrian Mititelu a distribuit pe contul său un articol de pe luju.ro în care se vorbeşte despre recursul său la hotărârea instanţei că echipa lui Rotaru deţine numele şi palmaresul echipei istorice a Craiovei.

Derby-ul Craiovei, dintre FCU Craiova şi Universitatea Craiova, se joacă duminică, de la ora 20:45. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și