Închide meniul

Şefii de la Rapid, ironii către Ahmed Bani după victoria cu Dinamo: „Au văzut şi ei cum e să joci fotbal-şampanie!”

Viviana Moraru Publicat: 2 septembrie 2023, 17:13

Reclamă
Şefii de la Rapid, ironii către Ahmed Bani după victoria cu Dinamo: „Au văzut şi ei cum e să joci fotbal-şampanie!

Şefii de la Rapid, ironii către Ahmed Bani după victoria cu Dinamo

Oficialii de la Rapid şi Ahmed Bani/ Colaj Hepta, Profimedia

Şefii de la Rapid au trimis ironii către Ahmed Bani, după ce giuleştenii au învins-o pe Dinamo cu scorul categoric de 4-0. Victor Angelescu a declarat că trupa de sub Grant i-a învăţat pe „câini” ce înseamnă fotbalul-şampanie, expresie des folosită de Bani în finalul sezonului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid nu a avut milă de Dinamo şi a câştigat derby-ul cu scorul categoric de 4-0. Rrahmani, cu o dublă, Petrila şi Oaidă au marcat golurile victoriei trupei lui Cristiano Bergodi.

Şefii de la Rapid, ironii către Ahmed Bani după victoria cu Dinamo

Victor Angelescu s-a declarat în culmea fericirii, după victoria obţinută de Rapid în derby-ul cu Dinamo. Acţionarul minoritar al clubului din Giuleşti a declarat că a avut mare încredere în Cristiano Bergodi, în ciua începutul slab de sezon al vişiniilor.

De asemenea, Angelescu i-a mai ironizat pe dinamovişti, în privinţa declaraţiilor legate de „fotbalul-şampanie” de la finalul sezonului trecut, şi le-a răspuns şi celor care au criticat transferurile făcute de Rapid în această vară.

„Suntem fericiți că am câștigat, mai ales că ne-am impus de o manieră categorică, asta ne face și mai fericiți. Avem două săptămâni în față pe care le abordăm cu foarte multă liniște.

Reclamă

Nu sunt eu în măsură să vorbesc despre Dinamo, dar a văzut și Dinamo cum e să joci cu adevărat fotbal-șampanie (n.r. – expresie folosită de Ahmed Bani, în sezonul trecut).

Am avut încredere, știam ce antrenor am pus, are multă experiență în spate, știam foarte bine pe cine aducem. Sunt fericit că nu mai aud niciun expert acum care să ne spună că am transferat doar jucători refuzați. Jucătorii ăștia refuzați dau gol, pase de gol meci de meci. Dar așa e normal în România, joci bine, câștigi, se scrie și se vorbește de bine. Pierzi, apar criticile”, a declarat Victor Angelescu, conform gsp.ro.

Concluziile lui Marius Şumudică, după Rapid – Dinamo 4-0

Marius Şumudică a tras concluziile, după Rapid – Dinamo 4-0. Fost jucător şi antrenor al giuleştenilor, Şumudică a mers pentru prima oară pe noua arenă a rapidiştilor.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică a fost încântat de ce a văzut în meciul cu Dinamo şi este de părere că formaţia din Giuleşti poate emite pretenţii la titlu în acest sezon, deoarece dispune de un lot echilibrat şi de stabilitate financiară asigurată de patron.

„Rapid a jucat foarte, foarte bine. Dinamo a închis-o bine în primele 30 de minute, apoi și-a pierdut busola după penalty. Dar greșelile lui Dinamo nu pun în umbră jocul Rapidului. Rapid a dominat, a meritat pe deplin victoria. A fost un meci frumos, de fotbal adevărat. Galeria te împinge practic de la spate, este ceva fabulos.

Rapid a descoperit vârful de care avea nevoie. L-am vrut pe Albion Rrahmani în Arabia Saudită, e unul dintre cei mai compleți atacanți din ultimii 8 ani în România. Marfă foarte, foarte bună și pentru viitor. Dacă unele transferuri nu au fost reușite, asta este!

Rapid are toate ingredientele pentru a trage la titlu: un patron OK, un lot echilibrat, stabilitate financiară. Va avea un cuvânt de spus”, a declarat Marius Şumudică, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și