Închide meniul

Şefii lui Dinamo, gata să facă transferuri pe „bandă rulantă” pentru a evita retrogradarea: „Suntem în criză!”

Viviana Moraru Publicat: 5 noiembrie 2023, 14:50

Reclamă
Şefii lui Dinamo, gata să facă transferuri pe „bandă rulantă pentru a evita retrogradarea: „Suntem în criză!

Florin Prunea, detalii incredibile din vestiarul lui Dinamo

Jucătorii lui Dinamo, la finalul unui meci/ Hepta

Şefii lui Dinamo sunt gata să facă mai multe transferuri în perioada de mercato din iarnă, pentru a evita retrogradarea. Andrei Nicolescu a dezvăluit că e dispus să aducă şi zece jucători, în cazul în care Ovidiu Burcă îi va cere asta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo traversează o perioadă dezastruoasă, şi nu a mai obţinut o victorie din luna august. În această etapă, „câinii” se vor duela cu trupa lui Mircea Rednic, UTA.

Şefii lui Dinamo, gata să facă transferuri pe „bandă rulantă” pentru a evita retrogradarea

Andrei Nicolescu a declarat că va creşte şi nivelul salarial în iarnă, atunci când susţine că vor exista mai multe schimbări la nivelul lotului lui Dinamo.

Acţionarul clubului din Ştefan cel Mare a declarat că nu ia în calcul posibilitatea ca echipa să retrogradeze, însă susţine că este pregătit şi pentru această situaţie dezastruoasă.

„Nivelul salarial va crește cu 30-40% față de vară. E rușinos, din punct de vedere sportiv, ce se întâmplă. Dar acum spre deosebire de vară avem și predictibilitate pe ce facem la Dinamo.

Reclamă

Atunci erau 6 milioane de euro incluși la masa credală. Dacă se va decide că ne trebuie 8 jucători, aducem si vor fi financiar peste ce și-a asumat acționariatul în vară. Dacă vor fi 4 jucători, va fi la fel. Dacă 10 jucători ar veni și ar pleca, echilibrul s-ar schimba.

Pentru condițiile create, nu există opțiunea retrogradării. Dacă ne spun (n.r. – Burcă și Glăvan) că avem nevoie de 10 jucători, vom face asta. 100% suntem pregătiți și de retrogradare, dar ar fi un dezastru clar.

Vrem să ieșim din pasa sportivă rușinoasă. Îmi este rușine să mai vorbesc, suntem în criză, orice mesaj aș vrea să transmit mai departe, sportiv suntem foarte jos”, a declarat Andrei Nicolescu, conform dinamo1948.com.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea, reacţie sinceră când a fost întrebat dacă revine la Dinamo

Cristi Borcea a avut o reacţie sinceră când a fost întrebat dacă revine la Dinamo. Fostul patron al grupării din Ştefan cel Mare a ţinut să pună capăt zvonurile care anunţau că ar putea să vină să ajute echipa pentru a o scoate din criză. „Câinii” sunt fără victorie de opt etape şi ocupă penultimul loc în Liga 1.

În momentul în care se va face stadionul, Dinamo va fi sus. Nu cu mine la echipă. Cu mine suporter, la tribuna oficială. Sunt momente în care îmi dau lacrimile și îmi fac rău dacă mă uit la meciuri. Am trăit alături de această echipă unicat în perioada ’79-’90. Am fost în galerie, am fost director de marketing, patron, acționar.

Mi-a ajuns, nu mai am motivația necesară să investesc. Erau alte vremuri atunci, era o luptă de spartani adevărați. Gândiți-vă la Iancu, Porumboiu, Copos, nașul Becali, la Stan, Jean Pădureanu, Pinalti. Noi aveam buget de peste 15 milioane de euro. Dinamo atât avea.

Să dea Dumnezeu să redreseze corabia, să nu retrogradăm. Au făcut eforturi, dar nu sunt de nivelul performanțelor lui Dinamo. Trebuie să își asume, să iasă și să spună. Chiar dacă eu l-am criticat pe Burcă, am înțeles că a venit Florin Marin lângă el, un lucru extraordinar. Florin Marin, unul dintre cei mai buni antrenori cu care am lucrat. Acum trebuie lăsat Burcă să-și termine treaba„, a declarat Cristi Borcea.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! 18:17 CSA Steaua a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Liga 2. Decizie surprinzătoare luată de Daniel Opriţa! 17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai 17:43 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu continuă asaltul spre promovarea în Serie A! 17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! 16:52 Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!” 16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” Vezi toate știrile
Citește și