Închide meniul
Video

Şeful şcolii de antrenori din Republica Moldova îl susţine pe Mihai Pintilii: „Are licenţă luată aici. Nu văd nicio problemă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 noiembrie 2022, 21:05

Mihai Pintilii, prima reacţie după FCSB - Farul 2-3: "Nu pot să dau într-un singur jucător!"

Mihai Pintilii, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

  • Mihai Pintilii este „interimar” la FCSB
  • Antrenorul în vârstă de 38 de ani şi-a luat licenţa B în Moldova

Şeful şcolii de antrenori din Republica Moldova, Dănuţ Oprea, îl susţine pe Mihai Pintilii. Acesta i-a transmis, de la Chişinău, un mesaj „interimarului” de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pintilii face şcoala de antrenori în Moldova şi trage tare pentru a primi licenţa PRO. „Avem cereri din Germania şi Portugalia, nu doar din România„, se mandreste Dănuţ Oprea, fostul jucător al Oţelului, care este şi director tehnic la Federația Moldovenească de Fotbal.

Şeful şcolii de antrenori din Republica Moldova îl susţine pe Mihai Pintilii. Ce a declarat Dănuţ Oprea

Mihai Pintilii încă nu poate fi antrenor cu acte la FCSB. El îşi va continua cursurile în Moldova.

Reclamă

Mihai Pintilii are licenţă.. are licenţa B. Este luată aici, recunoscută în toate cele 55 de asociaţii. Nu văd nicio problema„, a spus Oprea

Dan Alexa, Marius Croitoru, Ianis Zicu şi Cristi Săpunaru se numără printre antrenorii şcoliţi la Chişinău.

Reclamă

Nu îi atragem cu arcanul. Eu nu am niciun interes să fac licenţe în viteză, să fac 100 de cursuri într-un an„, a precizat şeful şcolii de antrenori din Republica Moldova.

Dănuţ Oprea speră să-i vadă din nou pe favoriţii lui din România în prima ligă.

Oţelul, practic, e viaţa mea. 13 ani petrecuţi acolo şi toţi la nivel înalt„, a mai spus Oprea.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii profită de vacanţă şi a plecat din România. A mers să se relaxeze alături de copii la Londra. Antrenorul pe care Gigi Becali îl vrea principal la FCSB și-a luat liber după cele patru meciuri în care i-a condus pe roș-albaștri.

Gigi Becali, o nouă reacţie legată de numirea lui Pintilii la FCSB

Gigi Becali a avut o nouă reacţie virulentă din cauza posibilităţii ca Mihai Pintilii să nu poată fi antrenor la FCSB pentru că nu are licenţă PRO. Patronul FCSB şi-a adus aminte că nici Mirel Rădoi nu avea licenţă PRO când a fost numit selecţioner al României.

Păi, eu ce vrei să fac?! La națională se putea fără aia, la noi nu se poate. Eu sunt omul care reglementez legi. Orice se întâmplă cu mine, în toată viața mea, în orice domeniu, se face pe reglementare de legi.

S-au sesizat ei, cu zece zile în urmă. Păi, ăia antrenează de ani de zile, mă. Și la Clinceni, Poenaru. I-au dat amendă lui Poenaru. Băi, de cinci ani antrenează. S-au sesizat acum. O să luăm un antrenor cu licență, care să fie pe bancă. Nu are voie să dea sfaturi Pintili, îi dă amendă dacă dă sfaturi (n.r. – râde)„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Becali s-a întâlnit, la Palat, cu atacantul care a adus în conturile lui FCSB nu mai puţin de 3 milioane de euro. Omul de afaceri îşi doreşte ca, la finalul contractului cu arabii, Florin Tănase să devină direct antrenor-jucător la FCSB.

O să-l pun pe Tănase să îl antreneze să stea pe capul lui. Tănase o să fie cel mai mare antrenor al lui FCSB. Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară, el îi pune (n.r. a început să râdă). Acum mă consult cu el să văd pe cine vrea să pună.

Uite, cum a zis el. Mi-a spus să îl pun pe Pintilii. L-am pus pe Pintilii. Mi-a zis: ‘Lasă jucătorii să facă antrenamente, ce le place mi mult cu mingea, să joace fotbal 7 contra 2, 9 contra 2’. I-am spus lui Pintilii, aşa am făcut şi uite că am câştigat.

Reclamă

Acum să vedem când vine de la arabi peste un an şi jumătate, să îl bag antrenor şi gata. După ce termină, el o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson„, a mai spus Gigi Becali pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!