Închide meniul

Semnal de alarmă pentru Bogdan Lobonţ, după ce a preluat-o pe Rapid: „E mare presiune!”

Viviana Moraru Publicat: 17 aprilie 2024, 19:37

Reclamă
Semnal de alarmă pentru Bogdan Lobonţ, după ce a preluat-o pe Rapid: „E mare presiune!

Semnal de alarmă pentru Bogdan Lobonţ, după ce a preluat-o pe Rapid

Bogdan Lobonţ/ Hepta

Ioan Andone a tras un semnal de alarmă pentru Bogdan Lobonţ, noul antrenor al celor de la Rapid. Fostul internaţional consideră că „Lobby” va avea o misiune extrem de dificilă în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Lobonţ, alături de Adrian Iencsi, vor asigura interimatul pe banca Rapidului, după ce Cristiano Bergodi a fost demis. Cei doi au ca obiectiv să-i claseze pe giuleşteni pe un loc de cupe europene.

Semnal de alarmă pentru Bogdan Lobonţ, după ce a preluat-o pe Rapid

Ioan Andone consideră că Bogdan Lobonţ nu are sufiecientă experinţă pentru a o antrena pe Rapid. Acesta a subliniat că misiunea sa din Giuleşti va fi una extrem de grea, mult mai dificilă decât a lui Costel Gâlcă de la Universitatea Craiova.

De asemenea, Ioan Andone a mai transmis că la Rapid e o mare presiune. Bogdan Lobonţ ar putea rămâne antrenor principal la formaţia din Giuleşti, dacă îşi va îndeplini obiectivul.

„Lobby nu a antrenat foarte mult. Îl cunosc și pe el. E mai greu la Rapid decât la Craiova. Așa mi se pare din afară.

Reclamă

Are o misiune mult mai grea decât Gâlcă. El rămâne antrenor numai dacă îi califică în cupele europene. La Rapid e o presiune mare”, a declarat Ioan Andone, conform digisport.ro.

Bogdan Lobonț, prima reacție din postura de antrenor al Rapidului

Bogdan Lobonț a oferit prima reacție din postura de antrenor al Rapidului. Fostul internațional a vorbit și despre derby-ul cu FCSB, care va reprezenta primul meci pentru acesta, pe banca giuleștenilor.

„Pisica” a dezvăluit că este entuziasmat pentru că a devenit antrenorul Rapidului și a dat asigurări că le va ridica rapid moralul jucătorilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Am primit oportunitatea asta cu mare entuziasm. Același entuziasm vreau să îl transmis jucătorilor, împreună cu colegii mei. Au calitate, au demonstrat asta în atât de multe meciuri.

(n.r. Visezi să câștigi un titlu) A visa nu costă nimic. Important e să ai visuri cât mai mari. La final, munca te răsplătește. Mai devreme sau mai târziu vom reuși să câștigăm și un campionat”, a spus Lobonț, într-un interviu publicat de Rapid, pe Facebook.

În ceea ce privește derby-ul cu FCSB, Lobonț a spus că echipa este cu moralul la pământ, însă a dat asigurări că toți jucătorii se motivează într-un astfel de meci.

„Nu trebuie să ne ascundem. Din punct de vedere mental suntem jos, dar avem forța necesară și ustensilele necesare pentru a ne ridica.

Și cu Dinamo pe Arena Națională a fost un meci dificil. Mergem să ne jucăm șansa, asigur pe toată lumea că vom lupta pentru fiecare minge și pentru fiecare rezultat.

Toată lumea dorește să ne calificăm în cupele europene. Porblema este că trebuie să și vrea acest lucru. Dacă vor dori toți, atunci poate putem să înteplinim acest obiemctiv. Știm ce trebuie să facem! Dar momentan nu pot să vorbesc de șanse”, a mai spus Bogdan Lobonț.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și