Închide meniul

Semnal de alarmă pentru Dan Șucu, înainte de startul sezonului! Marian Iancu i-a făcut strategia: „În niciun caz nu aș face asta”

Viviana Moraru Publicat: 7 iulie 2024, 15:25

Reclamă
Semnal de alarmă pentru Dan Șucu, înainte de startul sezonului! Marian Iancu i-a făcut strategia: În niciun caz nu aș face asta”

Dan Şucu forţează transferul unui jucător de la o rivală din Liga 1

Dan Şucu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Dan Șucu a primit un semnal de alarmă de la Marian Iancu, înainte ca Rapid să debuteze în noul sezon de Liga 1. Fostul patron de la Poli Timișoara consideră că acționarul majoritar al giuleștenilor nu ar trebui să-l lase să plece pe Albion Rrahmani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani a fost curtat insistent în această vară de Rangers și Slavia Praga, însă ofertele primite de Rapid în schimbul său nu au fost pe placul oficialilor.

Semnal de alarmă pentru Dan Șucu, înainte de startul sezonului

Pentru moment, atacantul kosovar a rămas la Rapid și se pregătește de noul sezon. Marian Iancu consideră că Dan Șucu ar trebui să facă eforturi pentru ca Rrahmani să nu o părăsească pe Rapid în această stagiuni, deoarece este un jucător extrem de important.

Dacă pleacă Rrahmani trebuie să vină unul sau doi jucători cel puțin de valoarea lui Rrahmani. Dacă aș fi conducător nu ar pleca nimeni, cu atât mai mult Rrahmani. Nu aș mai face greșelile cu Dugandzic și Moldovan, au ajuns mai slabi ca acum 2 ani.

Nu l-aș da pe Rrahamni nici în iarnă, l-aș da la anul în vară. Rrahmani e omul obiectiv, el e unul dintre puținii jucători care sunt în obiectiv. Dacă aș fi fost conducător nu ar fi plecat sau aș fi găsit doi jucători cu notorietate care ar fi de valoarea lui Rrahmani.

Reclamă
Reclamă

De abia atunci m-aș gândi, dar în niciun caz nu m-aș duce după bani. Banii îi iei, nu are cum să piardă din valoare. Rrahmani dorește să își mențină statutul de jucător valoros, va juca la aceeași intensitate”, a declarat Marian Iancu, conform fanatik.ro.

Marian Iancu, previziune devastatoare pentru Dan Şucu

Marian Iancu a făcut o previziune devastatoare pentru Dan Şucu. Fostul patron de la Timişoara e de părere că Rapid nu poate emite pretenţii la titlu, aşa cum îşi doreşte Dan Şucu.

Sunt prea multe elemente noi ca să putem spune că vor fi rezultate liniare. Va fi încă un an de formare, asta dacă nu va vinde din calitate. Încă un an în care nu știu dacă va trece locul cinci sau șase, asta e părerea mea.

Reclamă

La Șucu este totul all-in începând din momentul ăsta, adică totul se decontează la el. Copos a venit în 1993 și a câștigat Cupa în 1998 și primul titlu în 1999, deci Șucu este în timing. Are timpul necesar să îl egaleze măcar pe Copos.

Cred că ambițiile lui sunt mai mari decât atât, vrea să aducă mai multe trofee decât Copos. Tot ce e mai mult de locul cinci este un câștig, este normal să fie așa. Nu spun asta în sensul rău, doar că sunt prea multe elemente de noutate care nu pot să asigure o creștere de anul ăsta”, a spus Marian Iancu pentru fanatik.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55 4 oct.

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36 4 oct.

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35 4 oct.

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24 4 oct.

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21 4 oct.

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și