Închide meniul

Sepsi, regulament uluitor pentru fani! Cei care stau picioare în timpul meciurilor vor fi interzişi o lună pe stadion. Setul incredibil de reguli

Publicat: 29 august 2022, 11:45

Reclamă
Sepsi, regulament uluitor pentru fani! Cei care stau picioare în timpul meciurilor vor fi interzişi o lună pe stadion. Setul incredibil de reguli

Sepsi OSK, reguli stricte pentru fani

Fanii celor de la Sepsi trebuie să respecte mai multe reguli | Hepta

Sepsi, regulament uluitor pentru fani. Clubul din Sfântu Gheorghe a făcut un regulament unic în România pentru suporteri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi OSK uimeşte toată România. Oficialii clubului au stabilit reguli stricte pentru fanii care vin la stadion.

Sepsi, regulament uluitor pentru fani

Fanii celor de la Sepsi nu au voie să fumeze pe stadion, să stea în picioare în timpul meciurilor sau să înjure. În caz contrar, aceştia vor fi interzişi pe stadion, scrie gsp.ro.

Toţi fanii echipei lui Cristiano Bergodi vor fi nevoiţi să respecte următoarele regului:

Clubul nostru se așteaptă din partea suporterilor să aibă cel mai înalt standard de comportament atunci când vin la meciuri la Sfântu Gheorghe. Nu tolerăm niciun gest care să afecteze imaginea clubului și care ar putea compromite reputația lui Sepsi pe plan intern”, au spus oficialii celor de la Sepsi, pentru sursa mai sus citată.

Reclamă

Moment uluitor în Sepsi – Rapid 1-2! Andrei Chivulete a acordat penalty după aproape 6 minute de analiză VAR

Moment uluitor în Sepsi – Rapid 1-2. Andrei Chivulete a acordat penalty pentru covăsneni după aproape 6 minute de analiză VAR. Totul s-a întâmplat în prima repriză, după un duel între Antonio Sefer şi Denis Ciobotariu.

A fost haos în prima repriză a meciului dintre Sepsi şi Rapid. Meciul a fost întrerupt aproximativ 6 minute pentru analiza unei faze prin intermediul VAR.

Duelul de la Sfântu Gheorghe s-a oprit în minutul 15, când Denis Ciobotariu a căzut în urma unui duel cu Antonio Sefer. Andrei Chivulete nu a văzut clar faza, astfel că a avut nevoie de intervenţia arbitrilor din camera VAR. Iniţial, arbitrul lăsase jocul să continue.

Reclamă 4 / 0/3

Au trecut 6 minute de analiză, după care „centralul” a acordat lovitură de la 11 metri. Mario Rondon a marcat, după ce l-a învins pe Roland Niczuly.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și