Închide meniul

Sepsi – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 19:00! Ambele echipe, fără înfrângere în acest sezon! Echipele probabile

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2024, 14:05

Reclamă
Sepsi – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 19:00! Ambele echipe, fără înfrângere în acest sezon! Echipele probabile

Sepsi - Universitatea Craiova, LIVE TEXT

Alexandru Mitriţă, în timpul unui meci cu Sepsi/ Profimedia

Sepsi – Universitatea Craiova, duelul din etapa a 5-a a Ligii 1, va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 19:00. Ambele echipe sunt neînvinse în acest sezon, având câte opt puncte în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii ocupă locul secund, graţie unui golaveraj superio, faţă de cel al celor de la Sepsi.

Sepsi – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 19:00

Echipa care va câştiga duelul de la ora 19:00 ar putea urca pe primul loc, egalând-o pe Oţelul, echipă care are 11 puncte.

În etapa precedentă, Universitatea Craiova a remizat cu Petrolul, scor 0-0. De cealaltă parte, Sepsi a încheiat şi ea la egalitate, scor 2-2, cu Rapid.

În sezonul precedent, Universitatea Craiova a înregistrat victorii pe linie cu Sepsi, şi în sezonul regular, şi în play-off. În ultima partidă, care s-a disputat în luna mai, oltenii s-au impu cu 3-2.

Reclamă
Reclamă 4

Echipele probabile:

Sepsi: Niczuly – Oteliță, Ciobotariu, Ninaj, F. Ștefan – Varga, Alimi, Mino, Kallaku – Neskovic, Debeljuh
Rezerve: D. Moldovan, Gyebge, Kecskes, Bardea, Oroian, Breji, Hajdin, Siger, Drăghiceanu, M. Coman
Antrenor: Bernd Storck

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Zajkov, Bancu – Oshima, Mekvabishvili – Baiaram, Houri, Mitriță – Koljic
Rezerve: S. Lung jr., Lazar, Ndong, Căpățînă, Gașpăr, Sierra, Badelj, Al. Crețu, Bană, Danciu, Paradela, Mora
Absenți: Screciu (în recuperare), A. Ivan (accidentat)
Antrenor: Constantin Gâlcă

Reclamă

Alex Mitriță, mesaj clar despre plecarea de la Universitatea Craiova după 0-0 cu Petrolul

Alex Mitriță a transmis un mesaj clar despre plecarea de la Universitatea Craiova după 0-0 cu Petrolul. Vedeta oltenilor nu s-a ferit de cuvinte, la interviul de la finalul partidei.

În ultima perioadă au apărut zvonuri conform cărora Mitriță este aproape de plecarea de la Universitatea Craiova. Mai mult de atât, s-a vehiculat și faptul că partida cu Petrolul va fi ultima, pentru Mitriță, în Bănie.

„Sper că avem și noi o zi două libere după tot ce s-a întâmplat zilele astea. S-a simțit oboseala în teren. Petrolul nu știu dacă a legat câteva pase, au stat mai mult în defensivă. Am încercat să îi deschidem, dar nu s-a putut.

Ne axăm pe campionat, nu am pierdut în seara asta. Nu știu de ce trebuie să fim așa triști, am scos un punct, campioana este foarte lung.

În momentul în care voi avea o ofertă clară, vom discuta. Cu siguranță nu va fi ultimul meci. Deocamdată sunt aici, încerc să îmi fac treaba cât mai bine. Sunt bucuros că sunt aici”, a spus Alex Mitriță, la digisport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:47

Ce cotă are FCSB înaintea returului cu Sparta Praga! Campioana României luptă pentru play-off-ul Champions League

15:34

Horaţiu Moldovan, titular în amicalul de lux al lui Atletico Madrid! Surpriză uriaşă pentru meciul cu Juventus

15:21

„Am planul făcut” Antrenorul Spartei Praga, anunţ clar înaintea returului cu FCSB! Şi-a făcut strategia pentru meciul din Ghencea

15:05

Scandal după proba feminină de maraton! Câștigătoarea este acuzată că și-a împins o adversară înainte de final

14:34

Mihai Stoica, impresionat de rivala Dinamo! Ce echipe vede în lupta pentru play-off: „Ele şi-au depus candidatura!”

14:31

CFR Cluj – Unirea Slobozia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Dan Petrescu caută a doua victorie din Liga 1. Echipele probabile

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și