Închide meniul

Sepsi – Universitatea Craiova 1-2 Elevii lui Eugen Neagoe au câştigat în 10 oameni

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 21 aprilie 2023, 22:00

Sepsi – Universitatea Craiova 1-2 Elevii lui Eugen Neagoe au câştigat în 10 oameni

Sepsi - Universitatea Craiova 1-2

Imagine din meciul Sepsi - Universitatea Craiova 1-2 / Hepta

Sepsi – Universitatea Craiova 1-2. Elevii lui Eugen Neagoe au făcut un pas important către calificarea în cupele europene. Sepsi – Universitatea Craiova s-a disputat în etapa a 5-a a playoff-ului Ligii 1. Meciul a fost transmis LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a mers la Sfântu Gheorghe după o victorie importantă cu Rapid acasă, cu scorul de 3-1. Elevii lui Neagoe nu au dat impresia că pot scăpa victoria nici în 10 oameni. Sepsi rămâne cu o singură victorie în playoff, 2-0 acasă, cu Rapid.

Sepsi – Universitatea Craiova 1-2 LIVE TEXT

Min. 90+5: Final de meci! Sepsi – Universitatea Craiova 1-2

Min. 95: Sepsi – Universitatea Craiova 1-2! Marcus Ştefănescu a marcat din voleu!

Min. 90: Ştefănescu a executat lovitura liberă de la marginea careului, dar a tras peste poartă.

Reclamă

Min. 89: Lovitură liberă periculoasă pentru Sepsi.

Min. 72: Ratare mare pentru Sepsi! Păun a trimis cu capul peste poartă!

Min. 66: Sepsi – Universitatea Craiova 0-2! Markovic a înscris elegant, după ce l-a driblat pe portarul Niczuly.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 64: Roşu pentru Universitatea Craiova! Alexandru Creţu a fost eliminat!

Min. 50: Ocazie mare pentru Sepsi! Ştefănescu a tras peste poartă dintr-o poziţie ideală.

Min. 49: Sepsi – Universitatea Craiova 0-1! Alexandru Creţu a deschis scorul cu un şut de la marginea careului! Balonul a fost şi deviat înainte de a ajunge în plasa lui Niczuly.

Pauză

Min. 45: Fază ciudată în careul lui Sepsi! Niczuly a scăpat o minge, dar arbitrul a dictat fault în atac.

Min. 24: Acţiune periculoasă pentru Sepsi. Rondon i-a pasat lui Ştefănescu, dar acesta a pierdut timp şi nu a reuşit să finalizeze.

Min. 1: A început partida!

Reclamă

Echipele de start:

Iată echipele de start de la meciul Sepsi – Universitatea Craiova:

Sepsi: Niczuly – Aganovic, Ciobotariu, Tamaș, Ispas – C. Matei, F. Junior, Păun – I. Gheorghe, Rondon, Ștefănescu. Antrenor: Cristiano Bergodi

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, R. Silva, Ndong – Al. Crețu, Screciu – Cîmpanu, Baiaram, A. Ivan – Koljic. Antrenor: Eugen Neagoe

Eugen Neagoe, înainte de Sepsi – Universitatea Craiova: „Ne aşteaptă un meci dificil”

Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a lăudat adversara de astăzi a echipei sale. Eugen Neagoe le-a transmis elevilor săi că meciul de astăzi este foarte important.

Chiar dacă venim după o victorie frumoasă, meritată, un joc foarte bun făcut de noi împotriva Rapidului. Ne va aștepta un meci dificil. Este o deplasare destul de complicată.

Știm foarte bine echipa din Sf. Gheorghe. Este o echipă bună, cu jucători valoroși, care joacă și destul de agresiv acasă, dar sper eu că ne vom ridica la nivelul adversarului și îmi doresc să practicăm un fotbal bun, frumos și să luăm cele 3 puncte. Este foarte important pentru noi să continuăm evoluția foarte bună pe care am avut-o în play-off, chiar dacă am făcut un joc nereușit, prin prisma rezultatului la Constanța.

Celelalte 3 partide au fost unele foarte bune: la București, cu FCSB, acasă, cu CFR Cluj, și cu Rapidul. Suntem o echipă bună și meritam să avem mai multe puncte în acest moment. Dar tabela a arătat alte rezultate, nu cele pe care ni le-am dorit, și aici mă refer la meciurile de la București, cu FCSB, și cel de acasă cu CFR Cluj.

Băieții sunt conștienți de importanța jocului cu Sepsi. Am vorbit cu ei, le-am transmis asta. Dacă nu vom reuși să câștigăm la Sf. Gheorghe este păcat de munca și de efortul făcute contra celor de la Rapid. Dar sunt convins că băieții au înțeles mesajul meu și vom arăta foarte bine și vineri seară”, a declarat Eugen Neagoe la conferința de presă de dinainte de jocul cu Sepsi.

Pentru Universitatea Craiova urmează trei meciuri de foc, cu echipele de pe podium. Mai întâi Universitatea Craiova va întâlni FCSB acasă, duminica viitoare. După aceea va merge la Cluj pentru un joc cu campioana CFR. Ulterior Universitatea Craiova va juca împotriva liderului Farul Constanţa, acasă.

Cristiano Bergodi: „Putem crea probleme oricui în play-off“

Cristiano Bergodi a transmis înainte de Sepsi – Universitatea Craiova că echipa lui nu trebuie să facă o tragedie din înfrângerea cu CFR Cluj. Sepsi a pierdut cu 2-1 în deplasarea de la Cluj, după ce a condus cu 1-0. Andres Dumitrescu a deschis scorul în minutul 28, dar campioana României a întors rezultatul. Golurile lui CFR Cluj au fost marcate de Daniel Bîrligea (min. 44) şi Ciprian Deac (min. 53).

Nu facem o tragedie după meciul cu CFR. Avem un meci important cu Craiova acum. Eu cred că suntem o echipă care poate crea probleme oricui în play-off. Am jucat foarte bine cu Farul Constanţa, echipă care e pe primul loc. Am jucat bine cu FCSB, care o echipă pe val. Am arătat în ultimii doi ani că suntem o echipă bună. Jucătorii trebuie să aibă dorinţă mare, pentru că noi nu avem un obiectiv precis. Noi am intrat pe locul 6 în play-off şi nu este un uşor pentru jucători, toate celelalte au un obiectiv. Am avut trei meciuri bune în play-off, mai puţin cel cu CFR Cluj, şi trebuie să continuăm pe aceeaşi linie cu Craiova. Să sperăm că vom face un meci frumos şi că vom câştiga toate cele trei puncte“, a declarat Cristiano Bergodi înainte de Sepsi – Universitatea Craiova, potrivit gds.ro.

E un meci dificil, foarte dificil, pentru că echipa Craiovei este într-o revenire, joacă bine, a făcut un play-off bun şi atunci ne va fi greu. E o echipă cu jucători buni, îi cunosc bine, cu un lot valoros. E un meci important pentru noi, pentru că venim după această înfrângere, după ce am făcut trei meciuri foarte bune, zic eu. Băieţii s-au antrenat foarte bine săptămâna asta şi mi se pare că sunt în vână. Asta îmi dă încredere că putem repeta un meci frumos ca în genul celui cu Rapid, spre exemplu“, a mai spus Bergodi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și